Upis u Školicu za trudnice

Upis u Školicu za trudnice

U toku je upis novih trudnica u Školici za trudnice Doma zdravlja koje bi trebalo da se porode u aprilu 2016. godine. Školica počinje u 28. nedelji trudnoće, a obuka traje sve do porođaja i te trudnice se mogu upisati tokom sledeće nedelje. Novosađanke koje će se poroditi u maju, mogu da dođu da se informišu o upisu.

Buduće majke će, pohađanjem ove besplatne Škole za trudnice, naučiti kako da se najbolje pripreme za porođaj i kako da bez straha i panike krenu da rode svoj dete. Trudnice će u Školi biti pripremljene i za prve korake materinstva, za period koji ih čeka posle porođaja, učiće kako da doje, kao i šta da rade kad se pojave problemi zbog dojenja. U Školi je predviđena i obuka za buduće tate koje će naučiti kako da pomognu svojim suprugama i kako da neguju novog člana porodice.

Trudnice mogu da se upišu u Školu koja se nalazi u ulici Zmaj Ognjena Vuka 19 i u objektu na Limanu, Bulevar cara Lazara 77. Prijavljivanje za pohađanje kursa je na broj telefona ili ličnim dolaskom u Zmaj Ognjena Vuka 19, stara zgrada, 021/ 4879-574, svakog radnog dana od 7 do 19 časova i na Limanu, Bulevar cara Lazara 77, 021/4879-580, od 7 do 13.30 časova.

 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan