UPOZORENJE PČELARIMA: Tretmani protiv komaraca od 31. jula do 15. avgusta

UPOZORENJE PČELARIMA: Tretmani protiv komaraca od 31. jula do 15. avgusta

Tretmani protiv komaraca sa zemlje i iz vazduha na području Grada Novog Sada biće izvedeni u periodu od 31. jula do 15. avgusta, saopštila je novosadska "Ciklonizacija".

Kako se navodi, tačno mesto i vreme tretmana zavisiće od monitoringa i vremenskih uslova, a tretmani će se izvoditi preparatima na bazi lambda-cihalotrina i deltametrina.

Upozoravaju se pčelari da je preparat toksičan za pčele, te da košnice zatvore ili uklone najmanje pet kilometara od navedenih mesta tretiranja. Dejstvo preparata traje tri dana.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Spens klinika za ginekologiju i akušerstvo horoskopski znaci jkp lisje isključenja astrologija izmena trase autobusa saveti betanija Novosadska racija zodijak zdravlje dnevni horoskop isključenje vode sahrane novi sad gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević raspored sahrana novi sad obeležavanje novosadske racije raspored sahrana i ispraćaja servisne informacije novi sad bez vode novosađanin novosadsko porodilište isključenja struje novorođenčad sremska kamenica elektrovojvodina JKP Vodovod i kanalizacija horoskop bebe