Upozorenje pčelarima: Tretmani protiv komaraca u Novom Sadu i Sremskim Karlovcima

Upozorenje pčelarima: Tretmani protiv komaraca u Novom Sadu i Sremskim Karlovcima

Tretmani protiv komaraca sa zemlje i iz vazduha na području Grada Novog Sada i opštine Sremski Karlovci biće izvedeni u periodu od 6. do 21. juna, saopštila je novosadska "Ciklonizacija".

Kako se navodi, tačno mesto i vreme tretmana zavisiće od monitoringa i vremenskih uslova, a tretmani će se izvoditi preparatima na bazi lambda-cihalotrina i deltametrina.

Upozoravaju se pčelari da je preparat toksičan za pčele, te da košnice zatvore ili uklone najmanje pet kilometara od navedenih mesta tretiranja. Dejstvo preparata traje tri dana.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

horoskop EPS gradsko groblje telep sahrane raspored sahrana i ispraćaja porodilište isključenja struje gradonačelnik Miloš Vučević bez vode bez struje RHMZ matična knjiga rođenih Miloš Vučević horoskopski znaci jkp novosadska toplana almaško groblje jkp lisje havarija na vodovodu servisne informacije servisne informacije novi sad elektrovojvodina bebe betanija radosne vesti raspored sahrana novi sad dunav novosadsko porodilište vremenska prognoza novi sad novorođenčad