UPRAVA ZA SAOBRAĆAJ: Stanovnici Temerinske ulice dobijaju posebnu dozvolu za kretanje motornim vozilom

UPRAVA ZA SAOBRAĆAJ: Stanovnici Temerinske ulice dobijaju posebnu dozvolu za kretanje motornim vozilom

Potrebna je samo legitimacija ili dokument na osnovu kojeg se može utvrditi adresa stanovanja.

Iz Gradske uprave za saobraćaj obaveštavaju građane čija je adresa prebivališta ili koji obavlјaju privrednu ili preduzetničku delatnost u delu Temerinske ulice u Novom Sadu u kojoj je privremeno izmenjen režim saobraćaja zbog radova na izgradnji železničke infrastrukture, da mogu da se obrate sa zahtevom za izdavanje Rešenja za prolaz motornih vozila Upravi za saobraćaj i puteve, i to elektronskim putem na adrese ili .

Uprava za saobraćaj i puteve će istog dana na mejl adresu sa koje je primlјen zahtev, dostaviti rešenje o dozvoli kretanja u delu saobraćajnice u kojoj je privremeno obustavlјen saobraćaj.

Takođe, obaveštavaju se građani čija adresa prebivališta je u delu saobraćajnice u kojoj je privremeno obustavlјen saobraćaj, da je dovolјno da imaju samo legitimaciju ili dokument na osnovu kojeg se može utvrditi da je adresa stanovanja u delu Temerinske ulice koja je trenutno zatvorena. 

Građani se mogu obratiti i lično Gradskoj upravi za saobraćaj i puteve, u Ulici Žarka Zrenjanina br. 2, na drugom spratu, kancelarija broj 52.

– U cilјu sprečavanja širenja bolesti Kovid-19, pozivaju se građani da u što većoj meri koriste elektronski način komunikacije – napominje se u saopštenju iz gradske kuće. 

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan