Uranak na Fruškoj gori: 150 dinara za ulazak, parking i ložište

Uranak na Fruškoj gori: 150 dinara za ulazak, parking i ložište

JP Nacionalni park "Fruška gora" pozvalo je sve ljubitelje prirode da i ove godine, za prvomajske praznike, uživaju u biserima prvog Nacionalnog parka u Srbiji, da se upoznaju sa prirodnim i kulturnim bogatstvom ove panonske lepotice.

Kako se navodi u saopštenju, JP Nacionalni park "Fruška gora" je u ovoj godini izvršilo postavljanje novih kanti za smeće, obnovilo određen broj klupa i stolova kao i izvršilo košenje svih lokacija za izletnike, a samim tim izvršilo i mehaničko uklanjanje krpelja.

Kao i mnogo puta do sad, upućen je i apel posetiocima Fruške gore da se pridržavaju pravilnika o unutrašnjem redu, i u skladu s tim određenih obaveštenja koja su postavljena na svim izletničkim lokacijama.

Iz ovog JP napominju i da je strogo zabranjeno loženje vatre (pogotovo u četinarskim sastojinama šume), na mestima gde to nije predviđeno a koja su označena jasnim oznakama. Takođe, zabranjen je pristup prvom stepenu režima zaštite.

JP Nacionalni park "Fruška gora" će postaviti kontrolne punktove na kojima će, kao i svake godine, biti vršena objedinjena naplata od 150 dinara, uz koju će se deliti kese za odbacivanje otpada, a koje treba bacati u kontejnere ili uz Partizanski put. Objedinjena naplata se vrši za ulazak, parking i ložište. Dolazak bez motornog vozila se ne naplaćuje.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

isključenje vode KCV Isključenje struje novosadska policija novosadsko porodilište promenada sahrane novi sad novorođenčad raspored sahrana i ispraćaja klinika za ginekologiju i akušerstvo betanija JKP Vodovod i kanalizacija servisne informacije novi sad Spens bez struje klinički centar vojvodine matičar novi sad jkp novosadska toplana isključenja struje klisa šoping centar promenada novosađani Elektrodistribucija Novi Sad raspored sahrana novi sad bez vode elektrovojvodina bebe JGSP "Novi Sad" jkp lisje servisne informacije