Uručena oprema za novosadske fudbalske klubove

Uručena oprema za novosadske fudbalske klubove

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević zajedno je sa Fudbalskim savezom grada Novog Sada uručio sportsku opremu predstavnicima 60 fudbalskih klubova sa teritorije grada, kao i Opština Beočin, Temerin i Sremski Karlovci.

Pre same podele paketa sa opremom, Fudbalski savez Grada Novog Sada održao je Radnu skupštinu za 2016. godinu u Master centru Novosadskog sajma.

- Najzaslužniji za ovu akciju su ljudi iz Fudbalskog saveza grada koji su inicirali da se svi zajedno okupimo i pomognemo fudbalskim klubovima, ne samo sa teritorije grada, već i iz opština koje pripadaju Južno - bačkom upravnom okrugu. Rekviziti i oprema su namenjeni onima koji su u nižim ligama, kao i mlađim kategorijama, a cilj je da se olakša funkcionisanje klubova, kao i da se roditelji rasterete mnogobrojnih izdataka i obaveza. Zajedno smo pokrenuli ovaj projekat koji je uspešno realizovan i predstavlja pravi vid saradnje Saveza, lokalne samouprave i privatnih kompanija, u vremenima kad to nije ni malo jednostavno. Sve nas je okupila ujedinjenost oko dobre ideje, a nova ideja koja će biti realizovana je vezana za postavljanje terena sa veštačkom travom na Sajmištu, koji bi bio ustupljen Fudbalskom savezu grada. Savez bi donosio odluke oko upravljanja i uslova koji se tiču ravnopravnog treniranja. To bi bio svojevrsni fudbalski centar grada, u vidu terena koji može da funkcioniše 12 meseci u godini i da pruži najbolje uslove za treniranje - rekao je gradonačelnik Miloš Vučević.


Predsednik Fudbalskog saveza Grada Novog Sada Goran Antić se zahvalio gradonačelniku Milošu Vučeviću na velikoj podršci, ali i konkretnoj pomoći.

- Gradonačelnik nam je širom otvorio svoja vrata i saslušao probleme i potrebe Saveza, a potom i direktno uputio pomoć. Zahvaljujući njemu, pakete sa dresovima, loptama i rekvizitima dobili su fudbaleri iz Novog Sada, ali i iz Beočina, Sremskih Karlovaca i Temerina – rekao je Antić.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

bez vode novorođenčad Petrovaradin Srbija novosadsko porodilište vremenska prognoza novi sad Isključenje struje jkp novosadska toplana servisne informacije novi sad tržni centar promenada betanija bez struje isključenja struje RHMZ vremenska prognoza Republički hidrometeorološki zavod Elektrodistribucija Novi Sad bebe odbojka novosađani detelinara mup novi sad Futog novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo Vreme u Novom Sadu promenada elektrovojvodina policija zdravlje