Uskoro novi krug IT prekvalifikacija za zaposlene

Uskoro novi krug IT prekvalifikacija za zaposlene

Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu u partnerstvu sa Programom Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP), raspisala je poziv za zainteresovane organizacije da se prijave na Konkurs za organizovanje programa prekvalifikacija u oblasti informacionih tehnologija.

Cilj konkursa je da podrži organizacije/institucije koje će ponuditi program prekvalifikacija odnosno obuke iz oblasti informacionih tehnologija i to za zaposlena lica koja su zainteresovana za promenu zanimanja i rad u sektoru informacionih tehnologija.

Ovaj krug prekvalifikacija je namenjen i prilagođen zaposlenim licima, koji žele da promene karijeru i otpočnu novu u IT sektoru.

U toku naredne nedelje će biti raspisan konkurs i za polaznike, saopštila je Kancelarija.

- U ovom krugu prekvalifikacija želimo da, pored učenja standardnih programskih jezika, omogućimo da budući polaznici prođu i obuke testiranja softvera. Na konkursu će se ceniti inovativnost u nastavi, a predavanja će biti prilagođena zaposlenima i održavaće se vikendom i radnim danima posle 18 časova. Program će trajati 9 meseci uz obaveznu praksu u kompanijama – izjavio je Mihailo Jovanović, direktor Kancelarije za IT i eUpravu, a prenose "Večernje novosti".

Krajnji rok za dostavu prijava zainteresovanih organizacija za organizovanje programa je 15. novembar 2018. godine, do ponoći, a prijave se podnose elektronski na adresu .

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Multiplexer

  pre 87 dana i 8 sati

  Već sada nema posla ni za diplomirane IT-evce a ne priučene. Svašta

  Oceni komentar:
  0
  0
isključenje vode bez struje bebe štrajk katastar isključenja struje Petrovaradin matičar novosađani đorđe balašević servisne informacije novi sad big shopping centar vladimir putin Srbija vremenska prognoza Isključenje struje klinika za ginekologiju i akušerstvo novorođenčad jp putevi srbije novosadsko porodilište Vreme u Novom Sadu novi sad kovilj bez vode elektrovojvodina JKP Vodovod i kanalizacija krađa vremenska prognoza novi sad Republički hidrometeorološki zavod javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija betanija