Uskoro počinje izgradnja zgrade Hitne pomoći na Telepu

Uskoro počinje izgradnja zgrade Hitne pomoći na Telepu

Sklopljen ugovor s ponuđačem.

Kako piše "Dnevnik", izgradnja zgrade Zavoda za hitnu medicinsku pomoć na Telepu, između Bulevara patrijarha Pavla i ulica Jastrebarske i Ilariona Ruvarca, mogla bi, po svoj prilici, početi ubrzo pošto je Zavod za izgradnju grada Novog Sada u likvidaciji prošle sedmice sklopio ugovor s ponuđačem, izabranim na javnom oglasu, preduzećem iz Novog Sada DOO "Graditelj NS".

U preduzeću u likvidaciji, koje je, uz Pokrajinu, jedan od investitora objekta Hitne pomoći, saopštili su da je trenutno u postupku prijava radova Inspektoratu za rad i Gradskoj upravi za urbanizam i stambene poslove, koji je izdao građevinsku dozvolu. Nakon isteka zakonskog roka od minimum 15 dana od dana podnošenja prijave, stvoriće se uslovi da izvođač bude uveden u posao, saopšteno je u Zavodu za izgradnju grada u likvidaciji.

Projektom je predviđeno da objekat Hitne pomoći ima prizemlje i tri sprata, garažu i parkiralište u poluukopanoj garaži u dva nivoa, kao i interne saobraćajnice. Slodobne površine na parceli biće ozelenjene. Osim "Graditelja NS", još dva učesnika su se javila na javni oglas, ali su njihove ponude odbačene jer su tražili više novca.

Da podsetimo, jedan od učesnika na konkursu, posle izbora najpovoljnijeg ponuđača, podneo  je prigovor Republičkoj komisiji za izbor ponuđača pod pretpostavkom da je postojao "favorizovani ponuđač".

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan