Usled jakih padavina otežan saobraćaj preko Iriškog venca

Usled jakih padavina otežan saobraćaj preko Iriškog venca

Saobraćaj za putnička vozila preko Iriškog venca odvija se otežano zbog jakih snežnih padavina, a od 17.30 časova nastupila je zabrana saobraćaja za kamione i teretna vozila.

Kolona kola duga nekoliko kilometara iz pravca Iriga pokušava već dva sata da se domogne raskrsnice na vrhu ovog prevoja, kako bi nastavila put prema Novom Sadu, koji je u jednom smeru.

Kamioni sa prikolicama, zbog snega na putu ne mogu da izađu, proklizavaju, pa su vozači ostali u vozilima, čekajući da se stanje normalizuje.

"Da je policija preusmerila odmah kamione, do ovoga ne bi došlo. Ovako su oni zakrčili put, pa ni Zimska služba ne može da prođe, kako bi očistila put", kaže jedna od putnica koja već par sati čeka da se popne uz Venac.

U Zimskoj službi ''Bačka put'' koja održava ovu deonicu, ''Novostima'' je rečeno da se ekipe nalaze na terenu i čiste put, kao i da će se saobraćaj za putnička vozila svakog časa normalizovati.

"Dok naše ekipe prođu u jednom pravcu, već nastanu problemi na drugom putnom pravcu, zbog jakog snega koji je počeo da pada. Kamion koji se bio preprečio izvukli smo i valjda više neće biti problema", kaže jedan od radnika ove zimske službe koja se nalazi na terenu, dodajući da sa tri kamiona čiste i posipaju so po putu.

Oni apeluju na vozače da prilagode brzinu uslovima puta.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan