Uslovi imovinskih osiguranja DDOR-a za klijente preko objedinjene naplate po nepromenjenim uslovima

Uslovi imovinskih osiguranja DDOR-a za klijente preko objedinjene naplate po nepromenjenim uslovima

Konkurentni uslovi važe i dalje za sve postojeće korisnike DDOR osiguranja preko objedinjene naplate.

Imajući u vidu novu aktuelnu regulativu Narodne banke Srbije i potrebu da se izmeni sistem plaćanja pomoću servisa objedinjene naplate, DDOR osiguranje sprovodi korekcije načina naplate premije osiguranja želeći da brzo odgovori na regulatorna unapređenja i uskladi svoje poslovanje sa postavljenim standardima. Za sve svoje dugogodišnje korisnike osiguranja imovine i osiguranja od nezgode koji su svoje obaveze plaćali pomoću servisa objedinjene naplate, pripremljene su informacije i biće distribuirane svim postojećim korisnicima pojedinačno. Osnovna izmena se odnosi na korisnike porodičnog osiguranja od nezgode, koji će od sada biti u mogućnosti da svoje dvadesetčetvoročasovno pokriće od povreda, po izuzetno povoljnim uslovima, nastave da mesečno ili godišnje plaćaju direktno u poslovnicama DDOR osiguranja, pomoću trajnih naloga u svojim bankama ili administrativne zabrane. Za najprivrženije korisnike – penzionere, biće na raspolaganju i plaćanje pomoću administrativne zabrane PIO fonda. Da bi način plaćanja bio pojednostavljen, korisnici imovinskih osiguranja – Osiguranja nekretnine i pokretnosti u stanu ili kući, kao i paket DDOR osuguranja "24h hitne kućne popravke", svi dosadašnji klijenti mogu da nastave da plaćaju na isti način, na računu objedinjene naplate bez promene u ceni, odnosno pokriću.

Posledice izlivanja vode iz radijatora

 

– Želeći da na najefikasniji način sprovedemo aktuelnu regulativu NBS i u isto vreme obezbedimo najvažnija pokrića za naše klijente koji su usluge DDOR osiguranja plaćali preko računa objedinjene naplate, ceneći pre svega lojalnost naših dugogodišnjih klijenata, pripremili smo posebne vaučere u iznosu od 500 dinara koje ćemo svima poslati poštom na kućnu adresu. Izuzetno je važno istaći, da će samo postojeći korisnici imati mogućnost da zadrže izuzetno povoljne uslove i da ugovaranja novih osiguranja na ovaj način neće biti. Zato smatram da je u interesu svih naših klijenata koji su plaćali naše usluge preko računa objedinjene naplate da nastave da koriste ove usluge po nepromenjenim uslovima. Naravno, DDOR osiguranje stalno radi na unapređenju svojih usluga osluškujući potrebe tržišta i svojih klijenata i stoga prilagođava svoju ponudu njihovim navikama i tražnji – izjavio je Goran Ivanović, direktor Funkcionalne oblasti za Prodaju i marketing DDOR osiguranja.

Govoreći o situaciji kada je nastala šteta zbog pucanja radijatora, te pozitivnom rešavanju i isplati odštete, Dragutin Stefanović, korisnik osiguranja kuće prekoobjedinjene naplate kaže:

– Počeli smo uplatu osiguranja pre 30 godina, jer smo znali da kuća stari. Mi smo jako zadovoljni jer nekog imamo iza leđa ko nas štiti i čuva. Ja i žena pokušavamo sve probleme u životu da preduhitrimo i da ih rešimo. Jedan od razloga što smo komitenti DDOR-a Novi Sad je baš to, da sprečimo probleme.


Svim klijentima i korisnicima koji žele da se dodatno informišu o svim izmenama u vezi sa osiguranjem od nezgode, odnosno osiguranjem imovine, na raspolaganju je Korisnički centar posredstvom besplatnog broja telefona 0800 303 301, kao i kolege u poslovnicama Društva, a detaljnije informacije se nalaze na ovom linku.

Želeći da bude uz svoje klijente u pravom trenutku, DDOR osiguranje se potrudilo da svim svojim dugogodišnjim korisnicima obezbedi kvalitetno pokriće i nastavak korišćenja svojih usluga po izuzetno povoljnim uslovima poštujući aktuelnu regulativu NBS.


Promotivni tekst

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • vera

  pre 7 dana i 5 sati

  Vec drugi put imamo poplavu od komsijskog stana...oba puta efikasno, brzo, BOGATO smo obesteceni. Sada cu ici u Informatiku i prebaciti garsonjeru sa Generalija na DDOR..a osiguracemo i obe nekretnine. Zaista smo zadovoljni. Sve preporuke za njih!

  Oceni komentar:
  1
  1
zodijak novosadsko porodilište raspored sahrana i ispraćaja skupština grada novog sada Ledena Šuma pošte srbije betanija elektrovojvodina servisne informacije novi sad isključenje vode vremenska prognoza bez vode astrologija gradonačelnik Miloš Vučević JKP Vodovod i kanalizacija bebe bez struje Isključenje struje dnevni horoskop jkp lisje horoskopski znaci novorođenčad štrajk poštara klinika za ginekologiju i akušerstvo isključenja struje gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević Elektrodistribucija Novi Sad horoskop sahrane novi sad raspored sahrana novi sad