Uspeo još jedan "Humani ponedeljak": Za Lukino lečenje skupljeno preko 70.000 RSD

Uspeo još jedan "Humani ponedeljak": Za Lukino lečenje skupljeno preko 70.000 RSD

Posetioci Štranda još jednom pokazali da imaju veliko srce.

Akcija prikupljanja pomoći za rehabilitaciju devetogodišnjeg Luke Krivokapića iz Novog Sada, koja je organizovana 5. juna na Štrandu u okviru "Humanog ponedeljka" – u potpunosti je uspela, javljaju iz JKP "Gradsko zelenilo". Zahvaljujući humanosti i velikom odzivu Novosađana sakupljeno je 72.150 dinara.

Podsećamo da Luka boluje od toksične neuropatije i da uskoro putuje u Kijev na terapiju matičnim ćelijama, posle čega sledi rehabiliticaja u Srbiji. Zbog velike količine teških metala G60 u organizmu, dečak je nepokretan i u potpunosti zavisi od tuge nege.

Iskreno se nadamo da će posle terapije u Ukrajini i rehabititacije u našoj zemlji, posle devet godina Luka Krivokapić upeti da napravi prve korake.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

lisje epk 2021 JKP Vodovod i kanalizacija novosadsko porodilište betanija OK Vojvodina bebe Elektrodistribucija Novi Sad gradsko groblje Daško i Mlađa bez struje bez vode radosne vesti sahrane novi sad novorođenčad groblje raspored sahrana novi sad Isključenje struje Spens havarija na vodovodu isključenja struje jkp lisje hrana sahrane Fruška gora opens 2019 servisne informacije novi sad elektrovojvodina servisne informacije almaško groblje