Uštedite kupujući na Maminom bazaru

Uštedite kupujući na Maminom bazaru

Udruženje Mame Novosađanke u subotu, 5. decembra 2015. organizuje "Prednovogodišnji Mamin bazar", od 10 do 14 časova, na Spensu (SPC Vojvodina), na spratu ispred Gradske kafane. Ulaz na “Mamin bazar" je besplatan. Bazar će svečano otvoriti Jelena Crnogorac, predsednica Skupštine Grada i članica udruženja Mame Novosađanke.

Kao i na prethodna dva Mamina bazara, prodavci polovnih, ali izuzetno očuvanih stvari biće majke iz ovog udruženja, koje su unapred prijavile učešće, a kao kupci su dobrodošli svi koji žele da za malo novca kompletno opreme decu i sebe zimskom odećom i obućom. Pored garderobe, po simboličnim cenama moći će da se kupe i igračke, bebi oprema, knjige i brojne druge sitnice potrebne svakoj porodici.

"Mamini bazari" poznati su i po svom humanitarnom karakteru, a ovog puta organizuje se dve humanitarne akcije, na kojima će svi posetioci moći da učestvuju.

Prva akcija odnosi se na prikupljanje garderobe i obuće za mlade starije od 14 godina i odrasle, koje će biti donirane Domu za decu i omladinu ometenu u razvoju, u Veterniku, a zainteresovani će moći da ih ostave na štandu koji će biti posebno obeležen. Pored toga, prikupljaće se i novčana pomoć za dečaka bolesnog od cerebralne paralize, petnaestogodišnjeg Predraga Đurđekanovića, kojeg 14. decembra čeka važna operacija, za koji još nije prikupljena potrebna svota. Peđina mama piše i prodaje knjige koje na drugačiji i duhovit način opisuju život osoba sa ovom bolešću, a te knjige takođe ćete moći kupiti na štandu sa nazivom “Pomoć za Peđu”.

Takođe, građani će na licu mesta moći da potpišu i peticiju za očuvanje zelene površine i dečijeg igrališta na Novom naselju, koju je pokrenula članica ovog udruženja Marija Prijić Sladič I još nekoliko roditelja.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Helena

  pre 2445 dana i 2 sata

  Eto, a kada sam Vam se ja obratila da nam pomognete u promociji tog očuvanja zelene površine, niste me udostojili ni odgovora.

  Oceni komentar:
  0
  0