Uz brojne zvanice i koncert održana prva "Revija brendova" u šoping centru "Promenada"

Uz brojne zvanice i koncert održana prva "Revija brendova" u šoping centru "Promenada"

U subotu veče je završen najprestižniji modni događaj specijalnom revijom i koncertom u novosadskom šoping centru "Promenada". Ovaj događaj je okupio brojne poznate ličnosti kao što su: Bojan Perić, Dragana Mićalović, Aleksandar Radojičić, Viktor Savić, Dunja Jovanić, Kristina Bekvalac...

Poseban dan u okviru ovogodišnjeg Serbia Fashion Weeka tokom koga je sav fokus bio na kolekcijama lokalno dostupnih brendova, održan je u subotu na velikoj terasi “Promenade” pod nazivom “Revija modnih brendova”. Uz fenomenalnu atmosferu za koju se pobrinula Aleksandra Radović, naša poznata pop pevačica, preko 80 manekena prodefilovalo je u kolekcijama brojnih brendova.

 

 

Kolekcije za jesen/zimu 2019/20 najpre su predstavili brendovi "Beosport" i "Mohito". Prepoznatljiv uglavnom po sportskoj, kežual, udoboj odeći. “Beosport” je prikazao kolekciju za jesen/zimu koja obiluje ponovo aktuelnim animal printom na haljinama, ali i kaputima i jaknama u nijansama sive, crvene, bordo, crne boje, kao kariranim printom koji je poslednjih nekoliko sezona u trendu.

 

 

Manekenke su prošetale i u modelima domaćeg brenda "P...S... Fashion" koji je iz sezone u sezonu sinonim za kvalitet i autentičnost. Poznati poljski brend "Mohito" prikazao je jesenju kolekciju koja će oduševiti pripadnice lepšeg pola koje vole dobar stil i urbanu eleganciju.

 


Italijanski brend "Gagliardi" predstavio je mušku kolekciju koja se odlikuje već prepoznatljivim finim italijanskim krojem i veštom izradom muških odela.

 


U prvim redovima posetioci su mogli videti Bojana Perića, Draganu Mićalović, Aleksandra Radojičića, Viktora Savića, Dunju Jovanić i modnu stilistkinju Kristinu Bekvalac.

 

 

Autentične odevne predmete koje je izabrao Emerik Fransoa, poznati pariski modni dizajner, koji je od 2014. godine stalni član tima “SFW-a”, modeli su nosili kao primer za savršenu kombinaciju. Većina komada odeće, obuće ili aksesoara koji su nošeni tokom revije,  Emerik je izabrao kao spoj kežual elengancije koja se može nositi u gradu, tokom dana ili noći, nezavisno od toga da li su u pitanju haljine, jakne, duksevi sa iscepanim rukavima ili suknje koje idu uz sasvim autentične štikle ili čizmice...


Za stajling modela brenda “Diesel” bila je zadužena Kristina Bekvalac koja je pažljivo odabrala: top majice, metalik sivu jaknu, rance i pantalone sa vojničkim printovima, dukseve sa kapuljačama i natpisom modela, kačkete i duboke martinke... Svi komadi idealni su za hladne i vetrovite jesenje dane koji predstoje.

 

 

Svako iz publike gledajući modele, mogao je da pronađe idealnu kombinaciju za sebe i to za svaku priliku. Pored navedenih, u reviji su prikazani i modeli brendova Under Armour, XYZ, Calvin Klein i Fashion & Friends. Komadi garderobe prilagođeni su najrazličitijim ukusima i ono što je najvažnije, nošeni brendovi na reviji, nalaze se upravo u šoping centru “Promenada”, gde se garderoba koju su modeli prezentovali može i pronaći.

Promo tekst

Oceni vest:
0
4

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan