Uz zvuke simfonijskog orkestra: Mercator centar u Novom Sadu proslavlja deveti rođendan

Uz zvuke simfonijskog orkestra: Mercator centar u Novom Sadu proslavlja deveti rođendan

Simfonijskim spektaklom u kojem će uživati Novosađani, ali i brojnim pogodnostima za sve potrošače biće proslavljen deveti rođendan Mercator centra i renoviranje ovog hipermarketa.

Pored bogatog celodnevnog druženja i brojnih aktivnosti koje će u subotu biti organizovane za sve potrošače, u večernjim časovima, Novosađani i svi posetioci, će imati priliku da uživaju u izvođenju i premijeri simfonijskog orkestra NS 2021.

U centralnom holu Mercator centra prisutni će doživeti nesvakidašnji muzički spektakl ovog simfonijskog orkestra, oformljenog u čast završnice kandidature Novog Sada za Evropsku prestonicu kulture. Simfonijski orkestar, koji se sastoji od pedeset šest članova pod dirigentskom palicom Mikice Jevtića, dirigenta Srpskog narodnog pozorišta, premijerno će izvesti najslavnije muzičke numere iz filmskih klasika. Nastup orkestra biće vrhunac velike proslave devet godina Mercator centra u Novom Sadu, povodom čega će biti predstavljen koncept devet umetnosti, kroz jedinstven spoj slike, zvuka, oblika i boja. Saradnja kompanije Mercator-S i NS 2021 ima za cilj da promoviše kulturu kao takvu, kao i da da doprinos njenom daljem razvoju.  Na ovaj način Mercator-S daće direktnu podršku u kandidaturi Novog Sada za Evropsku prestonicu kulture.

I to nije sve. Mercator hipermarket će, nakon renoviranja, u subotu osvanuti u potpuno novom ruhu, pa će iz tog razloga potrošače obradovati i brojnim akcijskim aktivnostima. Popust od 10% na ceo iznos računa, kao i prilika da sa računom većim od 2.000 dinara osvojite "grebalicu“ iza koje se krije mogućnost da osvojite glavnu nagradu Fiat 500 Rio ili neku od 2.000 fantastičnih nagrada, učiniće to da kupovina postane pravo uživanje.

PR tekst

PRENOS UŽIVO – SAMO NA MNS: Portal Moj Novi Sad obezbedio je eksluzivan live streaming nastupa Simfonijskog orkersta NS2021, danas u 20 časova –  za sve naše čitaoce i sve Novosađane koji ne budu u prilici da posete ovaj, po svemu, izuzetan događaj.

Oceni vest:
2
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan