"UZMI RAČUN I POBEDI": Besplatno i slanje koverata sa fiskalnim računima

"UZMI RAČUN I POBEDI": Besplatno i slanje koverata sa fiskalnim računima

Slanje koverti sa fiskalnim računima i potvrdama za plaćanje karticama (slipova) za učešće u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" počinje u sredu i biće besplatno, najavila je ministarka državne uprave i lokalne samouprave Srbije.

Vlada Srbije je danas odlučila da slanje koverti za nagradnu igru bude besplatno, rekla je Ana Brnabić. Ona je istakla da je proširen fond za nagrade, ali nije mogla da precizira koliko će iznositi, jer o tome vlada mora da donese odluku. 

- Najvažniji cilj nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" nisu poreski prihodi već podizanje morala građana, odnosno da i oni shvate da kada uzmu fiskalni račun čine dobro za sebe i svoju porodicu – kazala je ministarka državne uprave i lokalne samouprave. 

Slanje računa za nagradnu igru traje do kraja marta, a pravo na učešće imaju svi punoletni građani Srbije koji prikupe najmanje 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, minimalne vrednosti od po 100 dinara, koji su izdati u 2017. godini. Računi se dostavljaju u kovertama, koje će biti besplatne i moći će da se preuzmu u svim filijalama Pošte Srbije. 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan