"Uzmi račun i pobedi": Poznate lokacije stanova i ostale nagrade

"Uzmi račun i pobedi": Poznate lokacije stanova i ostale nagrade

Vlada Srbije usvojila je pravila nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", a među glavnim nagradama je šest stanova u Beogradu.

- Nagradni fond u kojem su 742 nagrade u vrednosti je od 135,34 miliona dinara – rekla je na konferenciji za novinare u Vladi Srbije ministarka državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić.

Ona je navela da će jedan od stanova koji je u nagradnom fondu biti na lokaciji "Beograd na vodi", drugi u naselju "Stepa Stepanović", a četiru su u naselju "Braća Jerković".

Novac za nagradni fond obezbeđen je iz republičkog budžeta, a delom i od privrede. Među nagradama, kako je dodala Brnabićeva, jeste i 50 automobila "fijat 500L", tri putovanja za Njujork za dve osobe, pet putovanja u Pariz za dve osobe i karte za Rolan Garos, kao i deset letovanja u Grčkoj za dve osobe.

Ona je navela da su u fondu nagrada i laptop računari, frižideri, mobilni telefoni, televizori, kao i veš-mašine, prenosi "RTS". 

Prema rečima Brnabićeve, prvo izvlačenje nagrada biće u direktnom televizijskom prenosu 11. marta na Prvom programu "RTS", a javna izvlačenja biće još 18, 25. i 31. marta.

Kako je istakla, spisak svih dobitnika izvučenih nagrada biće objavljen u dnevnom listu "Politika" u roku od tri dana od svakog izvlačenja. Brnabićeva je navela da je do sada pristiglo 1,2 miliona koverata sa po 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, što je direktno doprinelo da se u budžet Srbije slije više od jedan milion evra poreza od PDV-a.

- Ova nagradna igra je pokazala koliki problem Srbija ima sa sivom ekonomijom. Siva ekonomija je rak-rana ovog društva i kroz nju se dnevno gubi osam miliona evra – kazala je Brnabićeva.

Oceni vest:
1
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan