UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE LABUDOVA: Zelenilo najavljuje bolje obezbeđenje i nove labudove

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE LABUDOVA: Zelenilo najavljuje bolje obezbeđenje i nove labudove

Noćas oko tri časa čopor pasa lutalica u Dunavskom parku zaklao je tri labuda – odraslu ženku i dva labudića. Mužjaka je uspeo da spasi čuvar parka i labud je odmah prevezen u odgajalište u Ribnjaku.

Kako navode iz Gradskog zelenila, slučaj je prijavljen policiji koja je odmah izašla na teren i napravila uviđaj, kao i Veterinarskoj inspekciji.

 

 

- Ovo nije prvi incident koji su izazvali psi lutalice u Dunavskom parku, a  „Gradsko zelenilo“ će učiniti sve što je potrebno da se ova površina koja je pod zaštitom države što bolje obezbedi, posebno u noćnim satima, kada su incidenti najčešći. Naše preduzeće će narednom periodu obezbediti novi par labudova, saopšteno je iz Gradskog zelenila.

 

 

Više pročitajte OVDE.

Oceni vest:
0
3

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Zmajurac

  pre 1876 dana i 6 sati

  Pravda za Bisu...

  Oceni komentar:
  1
  4
 • Coco Bill

  pre 1876 dana i 13 minuta

  Ostao je jedan labud (ili labudica). Možete obezbediti drugog, ali da znate da labudovi spadaju u one životinje koje svog partnera biraju za ČITAV ŽIVOT! :( Drugim rečima, ovaj će terati novajliju od sebe... :(

  Oceni komentar:
  0
  1
 • ivana

  pre 1874 dana i 5 sati

  Već godinama priča koja se ponavlja,trebalo je ranije reagovati, i sprečiti nemili dogadjaj!Isa i Bisa su bili ugroženi,ako im se nije mogla pružiti adekvatna zaštita,zašto nisu izmešteni, nego se čekala katastrofa???najbezbolnije je verovatno reći i okriviti druga nedužna bića "pse lutalice" da bi se opravdao sopstveni nemar!svaki dalji komentar je suvišan!

  Oceni komentar:
  0
  0
 • Salih Smailagić

  pre 456 dana i 20 sati

  Dabogda Više Nikad U Životu Nebilo Ni Patkih Ni Labudova ! ! !

  Oceni komentar:
  0
  0