Vanredni polasci autobusa tokom Fruškogorskog maratona

Vanredni polasci autobusa tokom Fruškogorskog maratona

Povodom Fruškogorskog maratona biće organizovani vanredni polasci autobusa, javljaju iz GSP-a.

U subotu, 22. aprila, autobusi će saobraćati ka Popovici od 6 do 10:15 časova (po potrebi) sa sledećih polaznih mesta: 
 
-  stajalište ispred Železničke stanice, autobusko stajalište linija 71-74  (autobusi se zaustavljaju na stajalištu kod Mosta slobode, centru Sremske Kamenice i na okretnici Vojinovo) 
- stajalište na Bulevaru oslobođenja, koje se nalazi na početku Mosta slobode pored Limanskog parka (autobusi se zaustavljaju na stajalištu u centru Sremske Kamenice i na okretnici Vojinovo). 
 
Povratak sa Popovice (od Majdanske ulice do Železničke stanice) biće organizovan u subotu po završetku maratona do 22 časa, odnosno ponoći. U nedelju polazak sa Popovice do Novog Sada biće organizovan u dva časa posle ponoći. Stajališta sa Popovice do Železničke stanice: Popovica (okretnica), Vojinovo, centar Sremske Kamenice, redovna stajališta na Bulevaru oslobođenja. 
 
Cena karte u jednom smeru je 110 dinara. Na vanrednim polascima neće važiti pretplatne, niti povlašćene karte. 
 
Karte za prevoz do Popovice moći će da se kupe u autobusu, u kioscima GSP-a na Železničkoj stanici i u "pokretnoj" blagajni kod Limanskog parka. U povratku sa Popovice karte će se prodavati u obeleženom minibusu, postavljenom kod privremene okretnice na raskrsnici Fruškogorskog puta i Majdanske ulice. 
 
Kako bi se saobraćaj što efikasnije odvijao, iz GSP-a mole putnike da kupuju karte na privremenim prodajnim mestima (van autobusa) i da pripreme tačan iznos novca za kartu, te da ne čekaju zadnji momenat za prevoz do Popovice.  
 
Svi autobusi koji budu saobraćali na vanrednom prevozu biće obeleženi posebnom oznakom "Fruškogorski maraton". 
 
Trasa linije broj 74 Novi Sad-Popovica biće skraćena od 18 časova 21. aprila do 18 časova 23. aprila, tako da će autobusi saobraćati do raskrsnice Fruškogorski put-Majdanska ulica (autobusko stajalište Budžak).
Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan