VAUČERI ZA LETOVANJE U SRBIJI: Postoji caka koja može da pokvari plan

VAUČERI ZA LETOVANJE U SRBIJI: Postoji caka koja može da pokvari plan

Dobro proverite sve informacije pre nego što počnete da se pakujete za odmor.

Očekivano, vaučeri za putovanja koje dodeljuje država planuli su čim su pušteni u opticaj. Mesta je sve manje, ali oni koji bi da se prijave treba da dobro obrate pažnju na sve smernice koje idu uz ove vaučere za letovanje u Srbiji.

Naime, kako stoji na sajtu vaučerisrbija, potencijalni korisnici su u obavezi da na šalterima JP "Pošta Srbije" podnesu prijave najkasnije 30 dana pre početka realizacije aranžmana, odnosno period od dana podnošenja prijave do prvog dana korišćenja rezervisanog aranžmana ne može da bude kraći od 30 dana.

To zapravo znači da, ako sutra budete hteli da podnesete prijavu za vaučer, na odmor nećete moći do kraja jula, odnosno do početka avgusta jer ćete tek za mesec dana moći da iskoristite taj vaučer.

Ovi vaučeri će se dodeljivati za usluge smeštaja u ugostiteljskim objektima izvan grada, opštine, odnosno mesta prebivališta, kao i mesta studiranja korisnika vaučera.

Potrebno je da imate minimum pet noćenja. Vaučerom se ne mogu plaćati ishrana, piće, zdravstvene i druge usluge, boravišna taksa i dr. Vaučer se može koristiti zaključno sa 31. oktobrom ove. godine.

Oceni vest:
2
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan