Večeras druženje sa kućnim ljubimcima na Novosadskom Winter Festu

Večeras druženje sa kućnim ljubimcima na Novosadskom Winter Festu

Danas je poseban dan na “Novosadskom Winter Festu” jer ćemo imati priliku da se družimo sa kućnim ljubimcima i njihovim vlasnicima. Pozivamo sve vlasnike i njihove kućne ljubimce da dođu na Trg slobode u 17h, jer je danas “Dan kućnih ljubimaca”.

Ljubimce i njihove vlasnike čekaju brojna iznenađenja i nagrade. Tako će jedna od nagrada biti 7 dana na Kopaoniku. Ako se uzme u obzir da najdraži nam četvoronošci mogu osvojiti tretmane za negu u salonima "YP Dragica" i "YP MIna", kao i poklone iz pet šopa "Puppy Shop", eto vam razloga više da se naoružate dobrim raspoloženjem i da svratite.

Članovi Udruženja za zaštitu životinja iz Novog Sada "SPANS" će promovisati svoju akciju "Udomi, ne kupuj!" i prikupljati sredstva za napuštene pse i mačke.

Večerašnja gošća biće književnica Jelena Bačić Alimpić, a od 18h na Singing Christmas Trees nastupiće hor “Šareni vokali” iz Sombora. Jedinstvena konstrukcija na kojoj svakog dana nastupaju dečiji horovi realizovana je uz podršku Vojvođanske banke i Next soka – Bući Bući.

Od 19h slušaćemo bend “Nova”, a do 20h DJ Morning Indian - radio AS FM. Program radija AS FM već sada možete slušati na Trgu slobode.

Zagrevanja pred večerašnji susret radi, pogledajte kako je bilo na Winter festu ovih dana.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan