Velika jesenja akcija na kabine i paravane brenda "Keramika Jovanović" (FOTO)

Velika jesenja akcija na kabine i paravane brenda "Keramika Jovanović" (FOTO)

U periodu od 27. do 30. septembra "Keramika Jovanović" odobrava popust u iznosu od 20 posto, bez obzira na način plaćanja, a očekuju vas u salonima u Novom Sadu i Veterniku.

Svako od nas zaslužuje određeni kutak, koji će nakon napornog radnog dana, poslovnog putovanja i raznih svakodnevnih stresova, pružiti trenutke potpunog opuštanja i relaksacije.

Savremeni stilovi, moderni elementi i veliki broj kombinacija, uz stručan savet ili projekat, od kupatila mogu načiniti unikatnu prostoriju koja pruža potpuni ugođaj za preko potrebne trenutke opuštanja, okrepljenja i uživanja.


Predstavnici ovakvih elemenata su tuš paravani i tuš kabine, koji su posebno praktični za manja kupatila, kada nedostaje prostor za postavkom klasične kade. Kada je kupatilski ambijent dovoljno prostran možete ga opremiti i kadom i kabinom ili paravanom.

Stakla koja ulaze u sastav paravana i tuš kabina ovog brenda su kaljena, zaštićena sa unutrašnje strane od zadržavanja kamenca iz vode, providna, dim crna ili u boji bronze – kod određenih modela. Debljina stakla je od 4 do 8mm.


Ovom prilikom, svim kupcima u periodu od 27. do 30. septembra "Keramika Jovanović" odobrava popust u iznosu od 20 posto, bez obzira na način plaćanja.

Posetite salone u Novom Sadu ili u Veterniku i odaberite model tuš kabine ili paravana po meri svog kupatila i u skladu sa sopstvenom životnim stilom.

Pre toga na zvaničnoj stranici www.keramikajovanovic.rs možete se informisati o modelima i cenama ponuđenih modela.

Promotivni tekst

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan