Veliki mesečni horoskop za novembar 2019.

Veliki mesečni horoskop za novembar 2019.

Pročitajte šta vam zvezde poručuju za naredni mesec...

Ovan

Posao

Na poslovnoj strani je jako bitno da povedete računa o svemu onome što se tiče odnosa sa drugim ljudima. Jako je bitna komunikacija sa drugim ljudima i od te komunikacije vam zavisi sve što budete preduzimali narednih mesec dana. Što se tiče novca stiže do kraja meseca ali u manjoj količini. 

Ljubav

U ovom periodu na ljubavnoj strani se dešavaju neke čudne stvari koje vi ne možete da razumete. Bićete preopterećeni analizom ali vam to neće pomoći da dokučite šta partner zaista želi.ostavite stvari onakve kakve jesu i sačekajte kraj meseca kada vam stiže rešenje u vidu razgovora. Za slobodne Ovnove ovaj mesec je neobičan jer će imati susret sa osobom iz prošlosti, ali ne bi trebalo da se opterete problemima te osobe. Nije dobro vraćati se u prošlosti.

Zdravlje

Pritisak i kičma su slabe tačke ovog meseca. 

Bik

Posao

Početak meseca je bitan da se dobro pripremite za neke manje prijatne sastanke i na vama će biti da odlučite u kom pravcu će svi ti dogovori i pregovori da idu.ovo nije mesec da započinje te nešto novo po pitanju posla. Držite se standardno svog posla a tek krajem meseca ćete osetiti olakšanje na ovom planu. 

Ljubav

Za slobodne Bikove ovaj mesec donosi vrlo zanimljive susrete naročito sa osobama iz prošlosti. Ono što je važno jeste da se obrati pažnja na komunikaciju jer od nje sve zavisi kako teče potencijalna veza. 

Za one Bikove koji su u stabilnim odnosima početak meseca je jako nestabilan jer će partner biti veoma ljubomoran i posesivan što stvara tenziju u vezi. Ovo nije vreme za prekide ili sukobe a najbolje rešenje stvari da ostane onako kako su trenutno.

Zdravlje

Kada je zdravlje u pitanju važno je imati dovoljno odmora i sna.

Blizanci

Posao

Druga polovina meseca je mnogo aktivnija kada je posao u pitanju i mnogi Blizanci će doneti jako bitne odluke koje se odnose i na sledeću godinu. Novac stiže u većim količinama u drugoj polovini meseca ali pojaviće se mogućnost i za dodatni posao.

Ljubav

I za zauzete i za slobodne pripadnike ovog znaka tokom novembra se dešavaju zanimljive stvari i moći će da se posvete malo više sebi ne razmišljajući o ljubavi i o partneru. Zauzeti moraće da nađu izgovor kada je u pitanju partner jer u ovom mesecu se dešavaju stvari koje su lične prirode i gde će Blizanci morati da se posvete maksimalno.

Zdravlje

Morate biti u dosluhu sa sobom i znati šta tačno želite u datom trenutku jer to jako utiče na vaše zdravstveno stanje.

Rak

Posao

Ovih mesec dana jako je bitno da svoju poslovnu stranu doživljavate mnogo ozbiljnije nego do sada jer ćete imati nekoliko izazova. Moraćete da naučite da kažete ne i da se potrudite da sačuvate svoju poslovnu poziciju. Neće biti lako i bilo bi dobro da potražite pomoć i podršku sa strane.

Ljubav

Ovom periodu morate biti spremni da odgovarate na pitanja koja će vam postavljati partner i to neće biti baš prijatna pitanja. Partner već duže vreme sumnjao u neke vaše reči naročito ako je u pitanju osoba iz prošlosti koja je ušla nedavno vaš život. Za slobodne pripadnike ovog vodenog znaka do kraja meseca stiže poziv za susret sa jednom osobom iz daleke prošlosti.

Zdravlje

Problemi sa pritiskom i sa kičmom.

Lav

Posao

Jako je bitno ostvariti saradnju sa ljudima sa kojima ste poslovno povezani jer samo na taj način uspevate da završite vaše poslove. Klonite se svih tračeva i priča na ovom planu jer možete doći u situaciju da mora da se pravdate za nešto što niste rekli ni učinili.

Ljubav

Budite spremni da menjate kod sebe neke poteze. Partner će od vas zahtevati promenu i u načinu reagovanja i tražiću od vas da smanjite vašu teatralnost i dramatičnost. Vi ćete pokazati ljubomora i posesivnost 100 g ovaj mesec je veoma emotivno buran. Slobodni Lavovi mogu da očekuju povoljan glas posle 10 u mesecu.

Zdravlje

Potrudite se da malo više izlazite i družite se sa ljudima.

Devica

Posao

U ovom periodu je jako bitno da se posvetite sebi i da budete jako dobro organizovani što jeste vaša osobina. Imaćete jako dobre prilike da se pokažete kada je u pitanju poslovna strana i moguće da ćete biti i materijalna nagrađeni. Savet je da se sklonite od ljudi koji vam oduzimaju energiju a posebno može biti u pitanju jedna osoba u znaku Blizanca. 

Ljubav

Što se tiče ljubavi slobodne Device mogu računati na jedan povoljan glas koji stižem od osobe koja živi u inostranstvu. Samo od njihove komunikacije ovaj odnos zavisi i na kraju meseca dolazi do ponude veze. Za zauzete Device ovo je veoma dobar period kada mogu da očekuju podršku od strane partnera i mogućnost da što više izlazi da se druže sa drugim ljudima.

Zdravlje

Savet je da malo više provedete računa o ishrani.

Vaga

Posao

Početkom meseca imaćete jako uspešne razgovore sa osobama koje su vam nadređene. Od tih razgovora može da vam zavisi budućnost posla a naročito za one Vage koje su skoro dobile rešenje za stalno.
Do kraja meseca možete imati poslovnu ponudu za neku saradnju ali je bitno da dobro razmislite da li vam je dobro da to prihvatiti. Raspitajte o svim uslovima i okolnostima posla. 

Ljubav

U ovom periodu jako je bitno da budete realni i da svemu pristupate sa argumentima, da ne dozvolite da partner vas napada bez osnova. Vage koje su slobodne do kraja meseca će imati ponudu da udju u vezu ali ovo nije pravi trenutak za to.
Za Vage koje su u braku ili u vezi ovaj period je značajan da prihvate neke stvari koje nisu do sada bile prihvatljive jer samo na taj način mogu da sačuvaju mir u odnosu.

Zdravlje

Obratite pažnju na probleme sa kolenima.

Škorpija

Posao

Do 10. u mesecu moraćete da se više potrudite kada je u pitanju posao i poslovne aktivnosti. Od vas će se tražiti nešto što do sada niste radili pa će ti biti pojačano nervozni. Potrudite se da se koncentrišete i da posao završite na vreme. Ne ulazite u sukob zbog drugih ljudi. 

Ljubav

U ovih narednih mesec dana moći ćete da ostvarite sve ono što ste planirali i postoji mogućnost da se osećate veoma ponosno na sebe. Ovo se najviše odnosi na one Škorpije koje će pokrenuti razgovore sa partnerom na temu prošlosti. Slobodnim pripadnicima ovog znaka predstoji susret sa osobom u znaku Bika. To može da bude fatalan susret.

Zdravlje

Potrudite se da više odmarate i da imate osećaj pauze dok radite nešto. 

Strelac

Posao 

U ovom periodu jako je bitno obratiti pažnju na odnose sa ljudima van posla jer vam mnogo više mogu pomoći. Imaćete važnu odluku do kraja meseca u vezi nekog novog posla koji vam se nudi. Moguće je poslovno putovanje oko 15. u mesecu. 

Ljubav

Zauzete pripadnike ovog znaka do kraja meseca predstoji velika rasprava sa partnerom koju jedino možete izbeći ako budete više vremena provodili sa partnerom i negde mu dali do znanja da ste mu posvećeni i odani. Slobodni Strelci do kraja meseca mogu da očekuju ljubav na putu.

Zdravlje

Mogući problemi sa kukovima i obratiti pažnju na zglobove.

Jarac

Posao

Obratiti pažnju kada je u pitanju novac jer su mogu i iznenadni troskovi.
Do kraja meseca saznaćete neke nove informacije u vezi sa poslom kojim se bavite i to se odnosi na neki vid dodatnog usavršavanja. Obratiti pažnju na komunikaciju sa ljudima sa kojima poslovno sarađujete.

Ljubav

Za slobodne pripadnike ovog znaka ovo je jako dobar period da ostvare dobru komunikaciju sa dragom osobom. Za zauzete u ovom periodu je bitno da ne odustanu od svoje namere da sebi budu na prvom mestu naročito krajem meseca. Ne dozvolite da partner utiče na vaše mišljenje.

Zdravlje

Obratite pažnju na hormone. 

Vodolija

Posao

U ovom periodu je jako bitno da držite do sebe i svog mišljenja posebno kada su u pitanju neki dogovori za budući posao. Vodolije koje ne rade ili imaju nestabilan posao do kraja meseca dobiće zanimljivu poslovnu ponudu od prijatelja. Kada je novac u pitanju biće ga kao i do sada. 

Ljubav

U ovom periodu je jako bitno da budete iskreni i otvoreni prema partneru. Partner će pokazati da mu je stalo do vas na način na koji ne očekujete. Za slobodne pripadnike ovog znaka sredinom meseca u njihov život se vraća osoba iz prošlosti. U ovom slučaju neće biti nikakvih turbulencija. Osoba će ipak ostati u vašoj prošlosti. 

Zdravlje

Potrudite se malo više da obratite pažnju na sebe i da što više odmarate. 

Ribe

Posao

U prvih 10 dana meseca potrudite se da što više radite i budete posvećeni kada je posao u pitanju jer krajem meseca nećete imati dovoljno snage što se tiče posla i poslovnih aktivnosti. potrudite se da imate podršku i da ne radite sve sami što se tiče posla i radnog mesta. Nemojte biti tvrdoglavi kada je u pitanju jedna osoba na poslovnoj strani koja je u znaku Jarca, dopustite da čujete i njegovo mišljenje.

Ljubav

U ovom periodu je jako bitno da budete načisto sa sobom i sa svim onim što se dešava u vašem ljubavnom životu. Nemojte otvarati vrata prošlosti posebno ako ne želite da ponovo uđete u jednu turbulentnu vezu. Za zauzete pripadnike ovog znaka bitno je da imaju poverenje u partnera ali i u partnera jer ce morati da donesu bitne odluke do kraja meseca.

Zdravlje

Stabilno. 

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan