VEROVALI ILI NE: Radikalski bilbord na najpogrešnijem mogućem mestu u NS!

VEROVALI ILI NE: Radikalski bilbord na najpogrešnijem mogućem mestu u NS!

Da je neko razmislio samo sekund, setio bi se da u Novom Sadu postoji jedno mesto gde nikako nije pametno postaviti bilbord Srpske radikalne stranke. Ali, ne! Postaviše ga baš tu – ni manje ni više, nego ispred nadaleko čuvenog zdanja nikada ofunkcionjene autobuske stanice na Sentandrejskom putu! Da baš one oko koje se još lome koplja po sudovima, uz najavu arbitraže iz Strazbura, a izgrađene u doba radikalske vladavine Novim Sadom, oličene u, tada radikalima vernoj, Maji Gojković. Deca bi rekla, ubodoše ga ko...

E, moja braćo radikali i sestre radikalke. Šta nam to poručujete uz krupno ispisano “PAMET, ZNANJE, POŠTENJE”? Nije valjda da ste računali da Novosađani neće gledati dalje od (svog nosa) bilborda. Sve uz slogan “Srbiju u sigurne ruke!”. Pa zar nisu Novosađani svoj grad već jednom stavili u te sigurne ruke. Pa šta su dobili? Ovu praznu zgradu u pozadini bilborda i sudske presude o odšteti vlasniku ATP Vojvodina? Zar niste vi građanima onomad predložili i svesrdno podržali Maju Gojković za gradonačelnika? 

Ili možda grešimo. Možda se radikali sada ne osećaju odgovornim za ono kako je Maja Gojković, sa saradnicima, vodila grad. Možda se ne osećaju krivim za dugogodišnje sudske sporove koji opterećuju grad, višemilionsku odštetu koja je iz džepa građana plaćena ATP Vojvodina. Možda je u pitanju krajnje mudro smišljen, takoreći briljantan marketinški način da se građani upozore da su Maja Gojković i tadašnji direktor ZIG-a Igor Mirović, koji su Novom Sadu i Novosađanima u nasleđe ostavili ovaj izuzetan “spomenik” odgovornom vođenju grada, sada glavne vojvođanske perjanice Srpske napredne stranke. Stranke koja je, prepoznavši njihovu posvećenost opštem dobru, Gojkovićevu u proteklom mandatu nagradila i mestom predsednice najuglednijeg predstavničkog doma građana ove države. Možda!

Oceni vest:
21
2

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • ja

  pre 1935 dana i 18 sati

  recimo da se ova stanica I otvori... ovde bi vecito bio saobracajni kolaps. I sad je veoma lose na ovoj raskrsnici a sta bi tek bilo !

  Oceni komentar:
  2
  7
 • Sinisa

  pre 1930 dana i 16 sati

  Nije poenta oko otvaranja i rada stanice vec poruka kome je upucena a sto se tice saobracaja bio bi regulisan odlicno i bolje nego sada kod z stanice gde se nalazi sadasnja stanica

  Oceni komentar:
  1
  0