“Vetar je peto godišnje doba” u “Fabrici”

“Vetar je peto godišnje doba” u “Fabrici”

Promocija knjige “Vetar je peto godišnje doba” Svetlane Zejak-Antić, u izdanju Studentskog kulturnog centra “Novi Sad”, održaće se danas u 19 časova u SKC “Fabrici”, Bulevar despota Stefana 5.

U pitanju je jedno sasvim neavanturističko, lično i na čitaočevo raspoloženje osetljivo štivo. Trebalo je da bude ljutito, ali ta se ljutina negde usput izgubila i knjigom sada promiču, odlaze, pa se vraćaju, mnogi znani pustolovi i pisci, rame uz rame sa mnogim nepoznatim, ali dragim likovima.

Započeta kao niz crtica - o deci i odraslima, o selima i gradovima, o Robinzonima i pustim ostrvima, vetrovima, maslačcima i brezama, kestenju, vremeplovima i vremeplovcima - ova se knjiga u stvari uopšte ne završava, baš kao što ni vreme ne može da se zaustavi niti otpočine.

U razgovoru o knjizi učesvuju psiholog i psihoterapeut Vladan Beara, doc. dr Violeta Zubanov “TIMS” Novi Sad, novinarka “Dnevnika” Ljubica Petrović i autorka Svetlana Zejak-Antić.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

servisne informacije sahrane novi sad novosadska policija raspored sahrana i ispraćaja novosađani bez vode novorođenčad novosadsko porodilište izmena režima saobraćaja bebe Spens klisa betanija isključenja struje gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević intervju klinika za ginekologiju i akušerstvo JGSP "Novi Sad" jkp novosadska toplana isključenje vode JKP Vodovod i kanalizacija Isključenje struje snp elektrovojvodina detelinara matičar novi sad servisne informacije novi sad jkp lisje raspored sahrana novi sad bez struje