VIDEO: Bukom protiv diktature: U Novom Sadu bučnije nego prvog dana

VIDEO: Bukom protiv diktature: U Novom Sadu bučnije nego prvog dana

Drugi protest "Bukom protiv diktature" čini se, barem po intenzitetu buke iz mnogih delova grada, da je prošao uspešnije nego juče.

Veliki broj Novosađana izašao je na terase i prozore svojih domova odakle su zviždali, lupali u šerpe, bacali petarde ili su puštali glasno muziku.

Drugo veče zaredom kako građani na ovaj način iskazuju svoje nezadovoljstvo zbog trenutne društveno-političke situacije u Srbiji.


Inicijativa „Ne davimo Beograd“ i Građanski front“ su pre nekoliko dana inicirali ovakvu vrstu građanskog bunta i pozvali sve one koji su nezadovoljni stanjem u državi da svako veče učestvuju u protestu sa prozora i balkona.

Snimke su nam poslali čitaoci iz raznih delova grada.

 Novi protest  zakazan je za sutra, u 20:05 časova. 

Oceni vest:
26
12

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Maxxx

  pre 1401 dan i 21 sat

  Novi sad kao Bangladesh !!!!!!

  Oceni komentar:
  11
  10
 • Iznogud

  pre 1401 dan i 21 sat

  Petarde su dozvoljene ? To po novim pravilima ? Ne pravite budale od sebe...izadjite na izbore pa glasajte ali se jednoga dana nemojte buniti kada druga strana krene da udara u šerpe i baca petarde...

  Oceni komentar:
  18
  28
 • Mr.No

  pre 1401 dan i 17 sati

  Kakvi šabani...

  Oceni komentar:
  14
  18
 • Mira

  pre 1401 dan i 16 sati

  Na koje izbore?Oni tamo ne smeju jer znaju da su gubitnici.Pokazali su jednom ko su i sta mogu i da su odlupali svoje.Sad im ostaje samo da prave buku ali uzalud.Nikoga vise oni ne interesuju.Mogu samo da plase ptice koje tako divno pevaju,pa su stetni i za njih.

  Oceni komentar:
  24
  16
 • Mr.No

  pre 1401 dan i 11 sati

  Hahahaha...ćao Ćirko,điki i Ser Gej...

  Oceni komentar:
  4
  8
 • Moshke

  pre 1401 dan i 10 sati

  Ne kapiram to vase lupanje u serpe, lonce i poklopce, kakve vi veze imate sa Beogradom... Nije vam valjao Milosevic, kao ni vlast posle, sada ne valjda ova vlast... Ko vama valja? Smeta vam karantin? Pa izadjite napolje, zarazite se, lizite bet on, bander, kvake... Mozda ce vam biti bolje tada.

  Oceni komentar:
  13
  11
 • Miroslav

  pre 1401 dan i 9 sati

  Sramotno! Kakvi idioti! Smeta vam Vučić? Pa nećete ga lupanjem u šerpe smeniti. Izađite na izbore ako imate za koga da glasate. Pirgavi tajkun, narkoman...ne znam koji vam je kandidat.
  Inače ova šerpa inicijativa je potekla od očigledno bolesnog žutog bota, Đilasovog sendvičara.

  Oceni komentar:
  12
  10
 • Djurdjija

  pre 1401 dan i 7 sati

  Sram vas bilo, juce aplauz, danas nesto sto je vec vidjeno. Znate li vi uopste sta hocete?
  Na izborima se dokazujte. Stavili babe na prozore da vam se svet smeje, do juce su mogle biti na respiratoru, a danas prave buku da vam bude bolje. Sramota

  Oceni komentar:
  5
  6
 • Liman 1

  pre 1400 dana i 7 sati

  I bas me interesuje ko to sa terasa preko puta tako besomucno lupa u svoju serpu. Mozda cu prepoznati neko lice, nekog komsiju da mi sutra objasni o cemu se radi, da se i ja pridruzim. Svetla pogasena, na trasama nikog nema, valjda svi cuce iza balkonskih ograda, nema poruka, zahteva, samo buka. Protest. Kazu, epidemija se polako smiruje. Novi Sad i Vojvodina prednjace. Ovima sto lupaju je verovatno zao, mozda sto ovde nema vise obolelih, sto ih je obislo. Mozda je moglo ime da im se nadje u novinama. I opet grese, mogu lepo da se popnu na krovove svojih zgrada, da se osvetle, da ih vidimo. A oni se kriju iza ograda svojih terasa i lupaju. Ne razumem.

  Oceni komentar:
  1
  1
 • Nina

  pre 1398 dana i 17 sati

  Novi Sad,kao bojno polje.
  Oduševljena sam!
  Lupaćemo i večeras,mi lupamo protiv diktature.
  Glasno,glasnije,ja ne znam drugačije.....

  Oceni komentar:
  1
  0