VIDEO: Dva mladića demoliraju ulaz u zgradu u Novom Sadu

VIDEO: Dva mladića demoliraju ulaz u zgradu u Novom Sadu

Na Fejsbuk stranici "Uživo sa novosadskih ulica" procurio je snimak sa jedne sigurnosne kamere u Novom Sadu, na kom se jasno vide dvojica mladića koji iz čista mira čupaju i uništavaju interfon na zgradi.

Mladići su najpre polomili interfon na ulazu u zgradu u ulici Đorđa Magaraševića, pa su se ponovo vratili kako bi u potpunosti dovršili započeto.

Međutim, tu nije bio kraj njihovom vandalizmu jer su se, nakon što su opet otišli, očigledno setili da na ulazu verovatno postoji sigurnosna kamera koja ih je snimila, pa su se ponovo vratili da nju unište. Ali ovoga puta, odlučili su da dođu maskirani majicama, zaboravljajući da su prethodna dva puta ipak propustili da sakriju lice.

Budući da nisu uspeli da unište kameru, ovaj snimak je "planuo" na društvenim mrežama, izazvavši buru negativnih komentara. A kako i ne bi?

 

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • PRINCIPijalan

  pre 286 dana i 15 sati

  Za ove je lopata i budak,...samo jos ne znam da li o glavu ili u ruke. Sramota.

  Oceni komentar:
  0
  10
 • Vajk

  pre 286 dana i 14 sati

  Na čemu su ova dvojica? Kratkih rukava u 3 h ujutro 1. januara?!

  Oceni komentar:
  0
  4
 • siny

  pre 286 dana i 4 sata

  Jel ovi ho'e u inostranstvo,za boljim zivotom? Tamo bi ve' robijali za svoje remek seljacko delo.

  Oceni komentar:
  1
  3
 • debeli

  pre 286 dana i 1 sat

  to su pankeri.odma se to vidi.nekada su pankeri zvonili na interfon i bežali a ovi sad moderni pankeri,lome i uništavaju.to je posledica te muzike blje blje blje urgh urgh urgh udri gazi lomi...

  Oceni komentar:
  3
  5
 • kvuuzguh

  pre 286 dana i 23 minuta

  pa ne drze se snimci u kameri pa da bi njemin unistenjem nestali i snimci :D e moji debilcici :D

  Oceni komentar:
  0
  2
 • Kemarman

  pre 286 dana i 14 minuta

  Ali ljudi, ne znam kako nikom nije jasno; unistili kameru ili ne, snimak ostaje zapisan na hard disku snimača. Kamera nema veze sa tim..

  Oceni komentar:
  0
  3
 • Jole

  pre 285 dana i 22 sata

  Ahaha,kakvi debilčići,najgluplji mogući.Mislim da je ovo za nauk svima ostalima da ne rade ovakve stvari.

  Oceni komentar:
  0
  1
gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević novosadski sajam porodilje novosađani novosadska policija Isključenje struje novosadsko porodilište Vreme u Novom Sadu novosadski maraton vremenska prognoza elektrovojvodina zdravko jelušić pivo OK Vojvodina gradonačelnik Miloš Vučević JKP Vodovod i kanalizacija novosadski oktoberfest klinika za ginekologiju i akušerstvo bez vode galerija matice srpske servisne informacije novi sad prognoza vremena bebe Spens bez struje isključenje vode novorođenčad isključenja struje Republički hidrometeorološki zavod betanija