Vikendice u bescenje: Na obroncima Fruške gore, kraj Dunava, Save, Tise...

Vikendice u bescenje: Na obroncima Fruške gore, kraj Dunava, Save, Tise...

Zidana vikendica od 20 kvadrata, skrivena u pravoj maloj zelenoj oazi kraj Tise. Ovaj raj na zemlji kod Novog Bečeja prodaje se za samo 4.000 evra.

Besparica ili problemi sa porezom, komšijama, nedostatak vremena za održavanje placeva i voćnjaka, sve to goni vlasnike da se rastosiljaju vikendica na obroncima Fruške gore, kraj Dunava, Save, Tise...

Zato je sada pravo vreme sa one koji imaju dovoljno novaca da investiraju i kupe sebi mesto za odmor za zaista male pare, prenosi "Blic".

I vlasnici starih kuća u selima Banata prodaju ih za bud-zašto. Nekada je vikendica nedaleko od Beograda bila prestiž, a danas su njihove cene srozane na par hiljada evra.

– Vikendica u blizini Novog Bečeja, na spoju kanala DTD i Tise, 500 metara uzvodno od brane. Lokacija idealna za pecaroše i zaljubljenike u Tisu. Vikendica ima 20 metara kvadratnih, terasu i zemljište od 850 metara kvadratnih. Na zemljištu se nalazi voćnjak, a sama vikendica je okružena borom i tujama starim preko 35 godina - glasi oglas vikendice koja seprodaje u oglasu za 4.000 evra.

Sa druge strane Dunava, u Sremu kod Čortanovaca prodaje se 10 ari placa i vikendica od 24 metara kvadratnih za 6.300 evra. Ima i podrum, struju i bazen za kišnicu.

-Nije blizu Dunava, sa druge strane je. Nalazi se na proplanku gde ima šest kuća i ima pogled na Čortanovce koji su u rupi - kazao nam je vlasnik kojeg smo pozvali telefonom.

Za plac na Fruškoj Gori potrebno je izdvojiti nešto više novca, tako, 26 ari košta 20.000 evra. Zato, ako vam je džep plići, a imate želju da nešto radite na zemlji, možete da se odlučite i za Obrenovac, gde se za male pare može kupiti plac ili kuća.

Ostatak vesti pročitajte ovde.

Oceni vest:
7
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • petar ,

    pre 1099 dana i 20 sati

    potrebna brvnara/vikendica na pordcuju Fruske Gore ,

    Oceni komentar:
    2
    0