Viša poslovna škola: Novi VD direktor obio bravu i preuzeo dužnost

Viša poslovna škola: Novi VD direktor obio bravu i preuzeo dužnost

Patrik Drid, novopostavljeni vršilac dužnosti direktora Visoke poslovne škole strukovnih studija u Novom Sadu, danas oko 10 časova uspeo je da uđe u tu ustanovu uz asistenciju policije i da preuzme upravljanje školom.

Patrik Drid prvi put je pokušao da preuzme dužnost 27. aprila, ali ga je tad onemogućila smenjena direktorka Dragica Tomić, a tokom tog pokušaja nastavnici škole napali su i novinare na zadatku.

Tokom današnjeg pokušaja primopredaje, novi VD direktor nije zatekao ni smenjenu direktorku niti nastavno osoblje, jer je danas u školi neradan dan, što je prema rečima Drida konstatovano u zapisniku.

Pošto je prošlog puta Tomićeva odbila da preda dužost, ovog puta je novi vršilac dužnosti direktora morao u kancelariju da uđe tako što je uz pomoć stručnjaka obijena brava.

- Napokon smo uz asistenciju policije uspeli da uđemo u školu, a morali smo da promenimo i brave. Komisija će sva dešavanja konstatovati u zapisniku, a mi ćemo pokušati da normalizujemo rad škole u što kraćem roku, rekao je Drid.

Ostatak vesti pročitajte na sajtu RTV

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Zoran

  pre 1627 dana i 4 sata

  Radovana i Dragicu treba smestiti iza rešetaka i što dalje od VPŠ...

  Oceni komentar:
  0
  1