Više od 600 poslovnih mogućnosti na XII Regionalnom onlajn sajmu 

Više od 600 poslovnih mogućnosti na XII Regionalnom onlajn sajmu 

Ukoliko ste u potrazi za novim ili prvim zaposlenjem, 12. Regionalni sajam poslova je prava adresa za vas.

Kao i u prethodnih 11 godina sajam se održava onlajn na adresi rs.regionalnisajamposlova.com i dostupan je svima iz udobnosti svog doma. Ove godine na njemu učestvuje rekordan broj poslodavaca, a samim tim je i rekordna ponuda poslova. 

Svake godine, sajam se realizuje u saradnji sajtova Poslovi.infostud.com, Moj-posao.net iz Hrvatske, MojPosao.ba iz Bosne i Hercegovine, makedonskog sajta Vratobuvanje.com.mk, a od prošle godine Deloglasnik.si iz Slovenije, što ga čini najvećim regionalnim onlajn sajmom zapošljavanja.

Nove zaposlene u Srbiji traži više od 60 kompanija, dok će više od 600 oglasa za posao na sajmu biti ponuđeno iz sledećih oblasti:

  • USLUGE - Finansije / mediji / konsalting / logistika / igre na sreću / građevinarstvo / telekomunikacije / farmacija 
  • PROIZVODNJA -FMCG / autoindustrija / inženjerstvo 
  • IT - Razvoj softvera / FinTech / Multimedija / Digitalizacija 
  • TRGOVINA - Maloprodaja / veleprodaja / distribucija 
  • STARTUJ - Prvi posao / prakse / stipendije 

Na virtuelnim štandovima posetioci sajma će imati prilike da uz pomoć chat opcije direktno komuniciraju sa predstavnicima kompanija, gde će moći da dobiju sve informacije vezane, kako za samu kompaniju, tako i oko svih trenutnih i budućih potencijalnih pozicija koje kompanija nudi. 

Pored svih sajamskih ativnosti, za sve zainteresovane pripremljene su i 3 panel diskusije koje će se održati putem Zoom aplikacije na teme: 

Za one najaktivnije posetioce koji se prijave na sajam, na raspolaganju je ponovo igra Lov na blago. Cilj igre je da posetite što više šandova u svih 5 paviljona i time steknete veću šansu da "uhvatite" nagradnu ikonicu. Kada ugledate ikonicu, kliknete na nju i upišete se za učešće u nagradnom izvlačenju. Glavna nagrada su bežične JBL slušalice, a pored njih biće dodeljeno još 20 Infostud paketa iznenađenja.

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan