VIŠI SUD: Okrivljeni za ubistvo žene i bebe u Veterniku bio uračunljiv

VIŠI SUD: Okrivljeni za ubistvo žene i bebe u Veterniku bio uračunljiv

U novosadskom Višem sudu nastavljeno je suđenje Arpadu Sabou (30), iz Lipara, kod Кule, s boravištem u Veterniku, okrivljenom da je prošle godine usmrtio suprugu i ćerkicu.

Okrivljeni je nastavio da se brani ćutanjem, a u ime komisije sudskih veštaka nalaze je obrazlagala dr Gordana Mišić Pavkov.

Ono što je u ovom trenutku najbitnije za glavni pretres, u nalazu i mišljenju eksperata navodi se da je okrivljeni u vreme izvršenja dela bio uračunljiv – veštaci su zaključili da je njegova sposobnost da shvati značaj dela bila smanjena, ali ne do bitnog stepena, piše "Dnevnik".

Optuženi Arpad Sabo je, kao i na prethodnim rošištima, samo gledao u fiksiranu tačku pred sobom i delovao kao da nije bitno zainteresovan za proces, dodaje novosadski dnevni list.

OPTUŽNICA: Sabo se tereti da je u noći između 14. i 15. avgusta prošle godine u Veterniku, u Кninskoj ulici 39, s umišljajem lišio života svoju suprugu Slavicu Sabo i ćerkicu, rođenu 12. aprila iste godine. Njamu se pripisuje da ih je u stanu, u kojem je stanovao kao podstanar sa suprugom i ćerkicom, usmrtio nakon svađe sa Slavicom.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

JKP Vodovod i kanalizacija elektrovojvodina jkp opens distrikt novorođenčad policija bez struje raspored sahrana novi sad isključenja struje servisne informacije novi sad horoskop novosađani jkp lisje gradsko groblje bez vode opens 2019 Novo naselje klinika za ginekologiju i akušerstvo raspored sahrana i ispraćaja servisne informacije Isključenje struje izmena režima saobraćaja betanija isključenje vode Elektrodistribucija Novi Sad sahrane novi sad novosadsko porodilište bebe novosadska policija sahrane