VIŠI SUD: Optuženi za dvostruko ubistvo u Veterniku i dalje  se brani ćutanjem

VIŠI SUD: Optuženi za dvostruko ubistvo u Veterniku i dalje se brani ćutanjem

U nastavku suđenja Arpadu Sabu za zločin izvršen polovinom avgusta prošle godine saslušani samo svedok Lazar P. i sudski veštak Radenko Vuković.

Arpad Sabo (30) zvani Arpi, iz Veternika, protiv koga je podignuta optužnica za ubistvo supruge Slavice (24) i četvoromesečne ćerke Nikoline, ponovo se našao pred sudijama Višeg suda u Novom Sadu, javile su "Novosti"

Proces protiv njega nastavljen je pred Velikim većem saslušanjem Radenka Vukovića, veštaka za sudsku medicinu, i svedoka Lazara P.

Sabo se, kao i na početku suđenja, u junu, i dalje brani ćutanjem. Svedok je ostao pri ranijim izjavama da između njega i pokojne Slavice nisu razmenjivane SMS poruke koje bi mogle da dovedu do zločina, budući da je ranije pominjano da je mogući motiv zločina ljubomora, a sam Lazar P. je naveo da je od Sabove supruge dobio poruku s kojom se nije pomirio.

- Sa Arpadom i Slavicom sam komunicirao i po nekoliko puta dnevno. U jednoj od poruka, pre nesreće, Slavica mi se obratila rečju "švaleru", pa sam otišao prvo kod nje, a zatim sreo Arpada i objasnio im da tako ne treba da se šale sa mnom – izjavio je Lazar P. na sudu a prenose "Novosti".

Sudski veštak je takođe ostao pri ranijim izjavama i naveo da je smrt Slavice i Nikoline nastupila najmanje osam, a najviše 30 sati pre uviđaja. Upravo iz tog razloga, alkoholisanost okrivljenog se može utvrditi jedino na osnovu njegovih izjava.

Nastavak suđenja zakazan je za 20. oktobar, kada bi trebalo da budu saslušani i stručnjaci za DNK.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

klinika za ginekologiju i akušerstvo opens distrikt gradsko groblje Novo naselje servisne informacije novi sad elektrovojvodina bez vode policija Isključenje struje sahrane bebe raspored sahrana i ispraćaja horoskop novosadska policija novorođenčad novosadsko porodilište opens 2019 sahrane novi sad isključenje vode Elektrodistribucija Novi Sad jkp lisje JKP Vodovod i kanalizacija isključenja struje izmena režima saobraćaja servisne informacije raspored sahrana novi sad novosađani bez struje betanija jkp