VIŠI SUD: Za ubistvo u "Gondoli" 33 godine robije

VIŠI SUD: Za ubistvo u "Gondoli" 33 godine robije

Viši sud u Novom Sadu osudio je na 18 godina zatvora Dušana Buhu (26) iz Bačkog Dobrog Polja zbog ubistva Vojislava Škrbića (39) iz Kaća 2014. godine u restoranu "Gondola".

Miloš Buha (45), saučesnik i prezimenjak Dušana Buhe, osuđen je u odsustvu na 15 godina zavora. 

Miroljub Novičević, predsedavajući sudskog veća, obrazložo da je kazna za krivično delo teško ubistvo do 40 godina zatvora, a da je Dušan za to delo osuđen na 17, a za nezakonito nošenje oružja na dve godine zatvora, što je objedinjeno u jedinstvenu kaznu od 18 godina robije.

Da podsetimo, Sudsko veće je šestog juna prošle godine donelo rešenje kojim su usvojene žalbe branilaca optuženih Miloša i Dušana Buhe, te je prvostepena presuda Višeg suda ukinuta, a predmet vraćen na ponovno suđenje.
 
Apelacioni sud je tom prilikom optuženom Dušanu Buhi produžio pritvor u kom se nalazi od 13. juna 2014. godine, dok je Milan Buha i dalje u bekstvu.
Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

raspored sahrana novi sad bez vode betanija novorođenčad zodijak novosadsko porodilište dnevni horoskop Elektrodistribucija Novi Sad klinika za ginekologiju i akušerstvo isključenje vode Isključenje struje isključenja magla isključenja struje servisne informacije novi sad raspored sahrana i ispraćaja JKP Vodovod i kanalizacija astrologija skupština grada novog sada sahrane novi sad zagađenje vazduha horoskopski znaci elektrovojvodina javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija RHMZ jkp lisje bebe zagađenje bez struje horoskop