Visoka poslovna škola: Patrik Drid sprečen da uđe u kancelariju

Visoka poslovna škola: Patrik Drid sprečen da uđe u kancelariju

Novopostavljeni v.d. direktor ove ustanove danas je ponovo fizički sprečen da uđe u svoju kancelariju.

Naime, Patrik Drid je već jednom napadnut u ovoj školi i to 27. aprila, prilikom prvog pokušaja preuzimanja funkcije v.d. direktora ove škole, koja mu je dodeljena odlukom Vlade Vojvodine.

On je zatim uz asistenciju policije u petak, 6. maja u prepodnevnim časovima došao u ovu školu, gde je bez velikih problema ušao u direktorsku kancelariju, jer uprava škole tada nije bila na radnim mestima. Međutim, kako saznajemo, on tada nije pronašao zvaničan pečat škole, koji je, sumnja se, prethodno namerno sklonjen sa svog uobičajenog mesta.

Saga se nastavila i danas, tačnije jutros oko 8 časova, kada je novopostavljeni v.d. direktor došao na svoje novo radno mesto. Zatekao je obijenu bravu, otvorenu kancelariju u kojoj se nalazio bračni par Dragica i Radovan Tomić, zajedno sa još desetak članova Saveta škole, saznaje Radio 021.

– Novi direktor jutros uopšte nije mogao da uđe u kancelariju. Tomići su sa svojim saradnicima obili bravu, Drida fizički sprečili da obavlja svoju funkciju i rekli mu da dođe sa policijom i sa overenim i potpisanim ovlašćenjem iz suda, a vrlo dobro znaju da su mu sklonili pečat škole bez kojeg ne može to ovlašćenje da pribavi, objasnio je izvor.

Patrik Drid će sutra ujutro ponovo uz asistenciju policije pokušati da zauzme radno mesto v.d. direktora Visoke poslovne škole.

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan