VLADA APV: Podrška Exitu i u narednim godinama

VLADA APV: Podrška Exitu i u narednim godinama

Pokrajinski sekretar za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama Miroslav Štatkić razgovarao je danas sa Dušanom Kovačevićem, direktorom festivala Exit

Tokom razgovora, Miroslav Štatkić je istakao da će dosadašnja uspešna saradnja i podrška Pokrajinske vlade ovom festivalu, koji svakog leta okuplja desetine hiljada mladih iz čitave Evrope, pa i sveta, biti nastavljena i u narednim godinama.

- Ovaj festival je važan i zato što otvara mogućnost da se, uz popularnu kulturu i savremenu komercijalnu muziku, promoviše i savremena umetnička muzika, kao i novi multimedijalni projekti – dodao je pokrajinski sekretar.

Tako bi, prema njegovim rečima, i naši mladi izvođači i kompozitori pronašli svoje mesto na ovako popularnoj i posećenoj manifestaciji, što bi dodatno učvrstilo sliku o našoj kulturi i umetničkom, muzičkom, ali i drugim oblicima stvaralaštva.

U razgovoru su učestvovali i zamenik pokrajinskog sekretara dr Nebojša Kuzmanović i v. d. direktora Zavoda za kulturu Vojvodine Smiljka Vlajić.

Izvor: Vlada Vojvodine

Oceni vest:
0
3

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • mile

  pre 2411 dan i 4 sata

  jedva dočekali i ovi da se slikaju...

  Oceni komentar:
  0
  0
 • Tako je

  pre 2410 dana i 19 sati

  Idemo!
  Do potpunog unistenja tvrdjave
  Jebem vas u usta!!!

  Oceni komentar:
  1
  0