Vlada APV pomaže u finansiranju nabavke opreme za Klinički centar

Vlada APV pomaže u finansiranju nabavke opreme za Klinički centar

Pokrajinska vlada je na današnjoj sednici donela odluku da 1,6 miliona dinara bude usmereno Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu, za učešće u finansiranju nabavke detektora za aparat za mamografiju.

Na današnjoj sednici odlučeno je i da se iznos od 2,4 miliona dinara usmeri Opštoj bolnici u Subotici, za sanaciju na spoljnoj i unutrašnjoj vodovodnoj i kanalizacionoj mreži.

Pokrajinska vlada dala je i saglasnost Specijalnoj bolnici za psihijatrijske bolesti "Kovin" za izvođenje radova na investicionom održavanju, čime su stvoreni uslovi za korišćenje sredstava iz donacija. Za izvođenje stolarskih radova, i to zamene fasadnih prozora, ulaznih vrata i unutrašnjeg portala, kao i adaptaciju mokrih čvorova, iz donacija je obezbeđeno 9.8 miliona dinara.

Izvor: Vlada Vojvodine

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

elektrovojvodina horoskop dunav novorođenčad betanija RHMZ matična knjiga rođenih servisne informacije novi sad JGSP "Novi Sad" raspored sahrana novi sad sahrane jkp novosadska toplana novosađani servisne informacije porodilište isključenja struje vremenska prognoza novi sad radosne vesti štrand EPS jkp lisje horoskopski znaci havarija na vodovodu Miloš Vučević almaško groblje bebe novosadsko porodilište bez struje bez vode gradsko groblje