Vlada APV pomaže u finansiranju nabavke opreme za Klinički centar

Vlada APV pomaže u finansiranju nabavke opreme za Klinički centar

Pokrajinska vlada je na današnjoj sednici donela odluku da 1,6 miliona dinara bude usmereno Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu, za učešće u finansiranju nabavke detektora za aparat za mamografiju.

Na današnjoj sednici odlučeno je i da se iznos od 2,4 miliona dinara usmeri Opštoj bolnici u Subotici, za sanaciju na spoljnoj i unutrašnjoj vodovodnoj i kanalizacionoj mreži.

Pokrajinska vlada dala je i saglasnost Specijalnoj bolnici za psihijatrijske bolesti "Kovin" za izvođenje radova na investicionom održavanju, čime su stvoreni uslovi za korišćenje sredstava iz donacija. Za izvođenje stolarskih radova, i to zamene fasadnih prozora, ulaznih vrata i unutrašnjeg portala, kao i adaptaciju mokrih čvorova, iz donacija je obezbeđeno 9.8 miliona dinara.

Izvor: Vlada Vojvodine

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

isključenje vode klinika za ginekologiju i akušerstvo raspored sahrana novi sad novosađani Vreme u Novom Sadu servisne informacije bez vode RHMZ JKP Gradsko zelenilo jkp lisje dunav jkp novosadska toplana betanija bez struje vremenska prognoza novi sad novosadsko porodilište elektrovojvodina bebe gradsko groblje isključenja struje Isključenje struje sahrane Republički hidrometeorološki zavod novorođenčad prognoza vremena servisne informacije novi sad Elektrodistribucija Novi Sad gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević vremenska prognoza štrand