Vlada izdvaja sto miliona dinara za inovaciono žensko preuzetništvo

Vlada izdvaja sto miliona dinara za inovaciono žensko preuzetništvo

Ministar za inovacije i tehnološki razvoj Srbije Nenad Popović najavio je danas da će u naredne dve nedelje Vlada otvoriti novi konkurs za žensko inovaciono preduzetništvo i da će novi program biti u vrednosti od 100 miliona dinara.

Popović je rekao da će zahvaljujući tome sve žene i devojke koje žele da se bave inovacionim preduzetništvom imati priliku da pokažu potencijale svoje ideje i tako rade na promociji ženskog preduzetništva.

Popović je kazao da je promocija ženskog preduzetništva važna kako u gradovima i opštinama tako i na selu i da treba da se što više radi na tome.

– Siguran sam da je ovo jedan od najvažnijih programa – rekao je Popović i dodao da je Srbija bogata pametnim ljudima i dobrim idejama.

On je dodao da Vlada Srbije radi na stvaranju uslova kako bi se žene u budućnosti u što većem broju opredeljivale da započnu svoje biznise.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

bez vode vremenska prognoza jkp novosadska toplana novosadsko porodilište horoskop klinika za ginekologiju i akušerstvo bez grejanja dnevni horoskop sahrane novi sad bebe novosađani betanija isključenje vode servisne informacije novi sad bez struje isključenja struje novosadska policija Hitna pomoć raspored sahrana i ispraćaja JKP Vodovod i kanalizacija javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija horoskopski znaci gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević Isključenje struje elektrovojvodina novorođenčad Dom zdravlja isključenje grejanja jkp lisje raspored sahrana novi sad