VLADA SRBIJE: PCR test na lični zahtev od Nove godine skuplji za 50 odsto

VLADA SRBIJE: PCR test na lični zahtev od Nove godine skuplji za 50 odsto

Krizni štab za zaštitu zdravlja stanovništva od zarazne bolesti Kovid-19 predložio je na jučerašnjoj sednici nove mere Vladi Republike Srbije, koje su danas usvojene i stupiće na snagu u nedelju, 20. decembra, a najverovatnije će važiti do 10. januara 2021. godine.

I dok su juče svi mediji kao glavnu meru prenosili postupke o ulasku stranih i domaćih državljanina u našu zemlju, tek danas je objavljena još jedna odluka.

Vlada Srbije je usvojila odluku da PCR test na lični zahtev u Srbiji poskupi od 1. januara sa 6.000 na 9.000 dinara. Da bi se koristila usluga e-zakazivanje za PCR testiranje na lični zahtev, nije potrebno da se građani registruju na portalu eUprava. Potvrdu da ste uspešno zakazali termin dobijate na imejl koji ste naveli, kao i SMS poruku.

O novim merama koje se odnose na ulazak kako domaćih, tako i stranih državljana u našu zemlju možete pročitati na linku.

Oceni vest:
0
4

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Jovan

  pre 524 dana i 8 sati

  I koji je uopste razlog za ovo poskupljenje? Cist lopovluk. Umesto da organizuje besplatno testiranje na granici, drzava jos koristi nove mere za profit. Sramota

  Oceni komentar:
  0
  3
 • Medijsko bombardovanje

  pre 524 dana i 8 sati

  Ja bih na vašem mestu poskupeo 200%. Da se zaradi. Ja ga lično ionako nikada ne mislim plaćati, zbog nepouzdanosti. To je jedini test sa kojim možeš napraviti od bilo kojge virusa - prisustvo korone. Samo zavisi kako postaviš početne parametre.
  To je test upravo i stvoren za manipulaciju epidemijom/pandemijom.

  Oceni komentar:
  2
  1