Vlasnik Fejsbuka na glavi beskućnika u Novom Sadu

Vlasnik Fejsbuka na glavi beskućnika u Novom Sadu

Novosadski frizer Mario Hvala, koji je svetsku slavu stekao pravljenjem "hair tattoo", odnosno tetovaža od kose, došao je na nesvakidašnju ideju da na glavi beskućnika oslika portret Marka Zakerberga, kralja društvenih mreža i milijardera.

Kako je rekao ovom frizurom i videom želi pokrenuti osećanja kod ljudi.

- Ne samo što ću lik svetski uspešnog milijardera uraditi na neuspešnom (po našim standardima) i siromašnom čoveku, ujedno ću predstaviti kako čovek beskućnik može da postane deo umetnosti i pažnje i da je svako ljudsko biće po svojoj prirodi veličanstveno. Siguran sam da će zaboraviti na predrasude dokbudu gledali video, a nadam se da će naša umetnost podstaknuti da malo više pomažemo ljudimo kojima je teško. Kada prolazimo pored siromašnog Srbina koji prosi pokažimo tada patriotizam, a ne samo kad smo na tastaturicama… Burek i jogurt nama nije neki trošak ali tom čoveku donosite radost koju samo on može da razume – objašnjava Hvala za naš portal.

 

 

Fotografije njegovih radova na kojima su severnokorejski lider Kim Džong Un, ruski predsednik Vladimir Putin, te prvi čovek Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp  obišle su svet.

Nedavno je i napravio najvišu svečanu frizuru na svetu - od 3,2 metra, a neformalno je oborio Ginisov rekord od 2,6. (priču o tome možete pogledati OVDE)

Oceni vest:
6
6

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan