"VODE VOJVODINE": Intenzivna kontrola na Dunavu kod NS zbog nezakonitog ribolova

"VODE VOJVODINE": Intenzivna kontrola na Dunavu kod NS zbog nezakonitog ribolova

Na delu Dunava od Novog Sada do Bačke Palanke, a pogotovo na potezu Čerevićka skela, ribočuvari JVP "Vode Vojvodine" organizovali su intenzivne kontrole u proteklih desetak dana, javljeno je danas na sajtu ovog javnog vodoprivrednog preduzeća.

Tokom danonoćnih kontrola, timu ribočuvara iz Novog Sada pridružili su se i ribočuvari iz Bačke Palanke, Kule i Odžaka. Na toj deonici u proteklom periodu često su prisutne ribokradice, a zabeleženo je i korišćenje nelegalno postavljenih mreža i drugog nedozvoljenog alata. Na prisustvo ribokradica "Vodama Vojvodine" žalili su se i rekreativni ribolovci.

Pojačan nadzor nad ovim delom ribolovnih voda JVP "Vode Vojvodine" biće organizovan i u narednom periodu, poručuje se u saopštenju.

Pored dela Dunava od mosta u Bačkoj Palanci do mosta kod Beške, ribolovne vode JVP "Vode Vojvodine" su i kanalska mreža Dunav – Tisa – Dunav, Akumulacija "Čonoplja", vodotoci Begej, Zlatica i Karaš.

Originalni izvor: Vode Vojvodine

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

servisne informacije novi sad isključenje vode horoskop betanija JKP Vodovod i kanalizacija matičar novi sad isključenja zbor građana raspored sahrana i ispraćaja zdravlje astrologija novorođenčad sahrane novi sad saveti jkp lisje elektrovojvodina bez vode magla sremska kamenica zagađenje zodijak dnevni horoskop novosadsko porodilište bebe horoskopski znaci Spens zagađenje vazduha raspored sahrana novi sad isključenja struje klinika za ginekologiju i akušerstvo