"VODE VOJVODINE": Intenzivna kontrola na Dunavu kod NS zbog nezakonitog ribolova

"VODE VOJVODINE": Intenzivna kontrola na Dunavu kod NS zbog nezakonitog ribolova

Na delu Dunava od Novog Sada do Bačke Palanke, a pogotovo na potezu Čerevićka skela, ribočuvari JVP "Vode Vojvodine" organizovali su intenzivne kontrole u proteklih desetak dana, javljeno je danas na sajtu ovog javnog vodoprivrednog preduzeća.

Tokom danonoćnih kontrola, timu ribočuvara iz Novog Sada pridružili su se i ribočuvari iz Bačke Palanke, Kule i Odžaka. Na toj deonici u proteklom periodu često su prisutne ribokradice, a zabeleženo je i korišćenje nelegalno postavljenih mreža i drugog nedozvoljenog alata. Na prisustvo ribokradica "Vodama Vojvodine" žalili su se i rekreativni ribolovci.

Pojačan nadzor nad ovim delom ribolovnih voda JVP "Vode Vojvodine" biće organizovan i u narednom periodu, poručuje se u saopštenju.

Pored dela Dunava od mosta u Bačkoj Palanci do mosta kod Beške, ribolovne vode JVP "Vode Vojvodine" su i kanalska mreža Dunav – Tisa – Dunav, Akumulacija "Čonoplja", vodotoci Begej, Zlatica i Karaš.

Originalni izvor: Vode Vojvodine

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

betanija hrana lisje almaško groblje radosne vesti raspored sahrana i ispraćaja servisne informacije novi sad OK Vojvodina groblje elektrovojvodina bebe sahrane novorođenčad raspored sahrana novi sad Elektrodistribucija Novi Sad sahrane novi sad novosadsko porodilište Spens isključenja struje štrand opens 2019 jkp lisje bez struje opens distrikt vremenska prognoza servisne informacije havarija na vodovodu JKP Vodovod i kanalizacija bez vode gradsko groblje