"VODE VOJVODINE": Intenzivna kontrola na Dunavu kod NS zbog nezakonitog ribolova

"VODE VOJVODINE": Intenzivna kontrola na Dunavu kod NS zbog nezakonitog ribolova

Na delu Dunava od Novog Sada do Bačke Palanke, a pogotovo na potezu Čerevićka skela, ribočuvari JVP "Vode Vojvodine" organizovali su intenzivne kontrole u proteklih desetak dana, javljeno je danas na sajtu ovog javnog vodoprivrednog preduzeća.

Tokom danonoćnih kontrola, timu ribočuvara iz Novog Sada pridružili su se i ribočuvari iz Bačke Palanke, Kule i Odžaka. Na toj deonici u proteklom periodu često su prisutne ribokradice, a zabeleženo je i korišćenje nelegalno postavljenih mreža i drugog nedozvoljenog alata. Na prisustvo ribokradica "Vodama Vojvodine" žalili su se i rekreativni ribolovci.

Pojačan nadzor nad ovim delom ribolovnih voda JVP "Vode Vojvodine" biće organizovan i u narednom periodu, poručuje se u saopštenju.

Pored dela Dunava od mosta u Bačkoj Palanci do mosta kod Beške, ribolovne vode JVP "Vode Vojvodine" su i kanalska mreža Dunav – Tisa – Dunav, Akumulacija "Čonoplja", vodotoci Begej, Zlatica i Karaš.

Originalni izvor: Vode Vojvodine

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Isključenje struje bez struje novosadsko porodilište gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević vremenska prognoza elektrovojvodina RHMZ raspored sahrana novi sad Republički hidrometeorološki zavod betanija isključenja struje vremenska prognoza novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo Vreme u Novom Sadu gradsko groblje servisne informacije sahrane JKP Vodovod i kanalizacija servisne informacije novi sad bez vode novosađani isključenje vode Spens maturanti jkp novosadska toplana jkp lisje novosadska policija novorođenčad horoskop bebe