VODIČ: Kuda za doček pravoslavne Nove godine

VODIČ: Kuda za doček pravoslavne Nove godine

Klubovi, kafane i restorani spremno dočekuju još jednu proslavu u Novom Sadu, a to je nedelja, veselje povodom dolaska pravoslavne Nove godine. Klubovi su pripremili gostovanja pevača i različitih grupa, a ništa manje zanimljive žurke ne organizuju ni ostali lokali.

Ponuda je različita, od gostovanja domaćih pevača, do organizovanja svirki lokalnih bendova, a u većini lokala ulaz je besplatan.

 

 

"Firchie Think Tank studio" organizuje  "From Zero To Ten" žurku. Snage udružuju dvojac Lock'd & DJ Moooka AKA Hakuna Matata. Organizatori kažu da možete poslati muzičke predloge uz koje želite da pevate, plešete i skačete do iznemoglosti, oni su uvek više nego dobrodošli.

- Svaki ananas je takođe rado prihvaćen na ovoj zurci! Dođite da zajedno dočekamo ponovo 2019. godinu! – kažu organizatori u pozivu. Ulaznice koštaju 300 dinara.

 

 

U Pivnici “Gusan” muziku u nedelju pušta Peđa Đuran, a u “Gradskoj pivnici” didžej “Slowhand”. Ulaz je slobodan, ali su rezervacije u “Gradskoj pivnici” obavezne.  

 

 

U “Brauhausu” u nedelju nastupaju Srđan Ignjatov i bend. “Invicta pub” organizuje žurku povodom proslave Nove godine, a ulaz je slobodan.

U “Rakija baru” (Spirit bar) 13. januara biće upriličeno “Double Trouble night”.  Muziku puštaju Miloš Maksimović i Uroš Zorić.

U “Secer & Soul” nastupa bend “Betty Boom”, rezervacije su obavezne.

U kafeu “Pero” u nedelju na sceni je žurka “Doček u malom”. Tradicionalna novogodišnja lumperajka u “KafKa” pabu u Dunavskoj 23 rezervisana je za Vintage DJ Djuru koji na gramofonima donosi brižljivo odabrane ploče sa hitovima pop, rok, disko i pank muzike.

 

 

U kafani “Kabinet” nastupa didžej Marko Malinovic, a društvo će mu praviti, trubači Bosko Krdzavac. Žurka počinje u 21, a ulaz je besplatan. “Negde između - Doček Srpske Nove godine” u nedelju priprema “TaTa brada”. U “Cactus” baru nastupa didžej Dragana Pataji. Ulaz je 300 dinara.

U novosadskom klubu “Ambar”  u nedelju nastupaju Raša Savić, Teodora Šekularac i didžej Đoliks.  Pevač Jovan Perišić nastupiće u klubu “Paradiso”.  U klubu “Verige” gostuje Sloba Radanović, ulaz je 500 dinara. Pevačica  Katarina Grujić nastupiće u klubu “Dva galeba”, a ulaz se neće naplaćivati.

 

 

Didžej Markoni zabavljaće goste u klubu “Muzej” na Petrovaradinskoj tvrđavi. U restoranu “Atina” gosti će uživati uz zvuke tamburaškog orkestra "Od Baha do sevdaha". Start je u 21 sat.

“BARRIQUE - wine & food bar” nudi i dnevnu žurku u ponedeljak, a u nedelju uveče nastupa Igor Ivković.

U okviru projekta “Дoček 7527” velika umetnička imena domaće i svetske scene nastupaju u različitim prostorima. “Gerila bar” rezervisan je za energičnu Sajsi MC (Ivana Rašić). Ovog 13. januara fanovima se “obraća“ uz podršku DJ BKO sa kojim je krajem prošle godine izdala album “Rad, rad i samo bleja“. Prodaja ulaznica direktno je u “Gerila Bar-u” po ceni od 500 dinara.

 

 

Opširnije o programu “Дoček 7527” pročitajte OVDE.

Oceni vest:
1
7

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan