Vojna smotra u subotu zatvara Kej i pojedine ulice u centru

Vojna smotra u subotu zatvara Kej i pojedine ulice u centru

Pojedine saobraćajnice u centru biće zatvorene u subotu, 22. oktobra, zbog defilea vojske povodom obeležavanja Dana oslobođenja Novog Sada od fašizma, kao i sastanka Vlade Srbije i Vlade Vojvodine u Banovini.

Gradonačelnik Miloš Vučević izjavio je da je za subotu na Keju planirana smotra Vojske Srbije, gde će se građanima predstaviti tehnika i ljudstvo, te da očekuje da će se veliki broj Novosađana odazvati pozivu i doći na defile.

Pošto će Kej i okolne ulice biti zatvoreni, a delegacija Vlade Srbije će nekoliko stotina metara dalje biti u Banovini, gradonačelnik kaže da će se lokalna vlast i službe potruditi da zbog ovih dešavanjane bude saobraćajnih gužvi i većih blokada .

- Grad će na vreme izdati obaveštenje o tome koje će saobraćajnice biti zatvorene i u kom periodu. Za sada je izvesno da će to biti Kej. Sve prvenstveno zavisi od potreba vojske, rekao je Vučević.

Trenutno nije poznata satnica vojne smotre, kao ni satnica boravka Vlade Srbije, koja će imati prvu zajedničku sednicu s kolegama iz Vojvodine, ali je sasvim izvesno da će od ranih jutarnjih sati biti zatvaranja sabraćaja na Keju i u okolini Banovine.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Snezana

  pre 1646 dana i 16 sati

  Obavestite nas ranije u koliko sati ce se odrzati smotra da mozemo i mi iz okolnih mesta da dodjemo.

  Oceni komentar:
  0
  0