Vojna smotra već od danas menja režim saobraćaja na Beogradskom keju

Vojna smotra već od danas menja režim saobraćaja na Beogradskom keju

Zbog aktivnosti Vojske Srbije pred subotnju smotru povodom Dana oslobođenja Novog Sada, Gradska uprava za saobraćaj i puteve odredila je privremenu izmenu režima saobraćaja na Beogradskom keju, od Trga Neznanog junaka do ulice Marka Miljanova.

Saobraćaj će se tokom naredna četiri dana u tom delu grada odvijati po sledećem rasporedu:

- od 19. do 22. oktobra saobraćaj će biti zabranjen na desnoj kolovoznoj traci Beogradskog keja, od ulice Episkopa Visariona do Ulice Marka Miljanova i preusmerava se u levu kolovoznu traku u kojoj se odvija dvosmerni saobraćaj. Takođe, zabranjuje se saobraćaj na delu parkinga i u krajnjoj desnoj saobraćajnoj traci kod Doma vojske i preusmerava na susednu saobraćajnu traku zbog postavljanja bine. Zabranjeno je zaustavljanje i parkiranje na parkinzima van kolovoza u ulicama: Beogradski kej celom dužinom, Dunavskoj od ulice Ive Lole Ribara do Beogradskog keja, Miloša Bajića od ulice Dušana Vasiljeva do Beogradskog keja i na parkingu kod Muzeja grada između Dunavske i ulice Miloša Bajića koji se koristi za parkiranje vozila gostiju i organizatora manifestacije.

- od 18. do 21. oktobra, od 10 do 16 časova biće zabranjen saobraćaj u intervalu prolaska kolone vojnih vozila uz policijsku pratnju i regulisanje saobraćaja od strane policije na kružnoj putanji kretanja počev od Beogradskog keja, na Trgu Neznanog junaka, preko Varadinskog mosta, na Keju Skojevaca, na prilazima drumsko-železničkom mostu sa obe strane i u ulici Marka Miljanova.

- u subotu, 22. oktobra, od 10 do 16 časova biće zabranjen saobraćaj na Beogradskom keju od ulice Marka Miljanova do Trga Neznanog junaka, kao i zaustavljanje i parkiranje na parkinzima van kolovoza. Takođe, biće zabranjen saobraćaj u poprečnim ulicama u odnosu na Beogradski kej i to Dunavskoj od ulice Ive Lole Ribara do Beogradskog keja, Miloša Bajića od ulice Dušana Vasiljeva do Beogradskog keja i Marka Miljanova od semafora kod Kvantaške pijace do Beogradskog keja.

Podsećamo Novosađane da su, zbog priprema za subotnju manifestaciju, promenjene i trase na autobuskim linijama 6, 11a i 11b.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan