VOZAČI, OPREZ: Izmene saobraćaja zbog radova na putu

VOZAČI, OPREZ: Izmene saobraćaja zbog radova na putu

Vedro jutro i prijatne temperature za putovanje doprinose dobroj prohodnosti puteva, a saobraćaj je trenutno umerenog intenziteta na svim frekventnim putnim pravcima, odvija se bez zastoja i prekida - saopštio je jutros Auto moto savez Srbije.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Što se tiče najave izmene u saobraćaju, od sutra će se na državnom putu I B reda broj 25, na deonici Međulužje - Belosavci, u dužini od 1500 metara, izvoditi radovi na popravci kolovoznog zastora.

U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila jednom kolovoznom trakom, uz regulisanje privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom, a planirani rok trajanja radova je tri dana, ukoliko vremenski uslovi to dozvole.

Od deset sati danas, na državnom putu I B reda broj 38, deonica Kruševac - Razbojna, izvodiće se radovi na urgentnom održavanju, na zameni dilatacionih sprava i sanaciji kolovoznog zastora, na mostu preko Suvog potoka, navodi se u saopštenju AMSS.

Saobraćaj će se odvijati kolovoznom trakom, u kojoj se ne izvode radovi, naizmeničnim propuštanjem vozila, a trajaće 70 dana, ukoliko vremenski uslovi to dozvole.

Ostatak vesti pročitajte ovde.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan