Vozači, spremite se za moguće gužve

Vozači, spremite se za moguće gužve

Mnogi su iskoristili prethodni dan da otputuju negde sa prvomajske praznike, međutim i u toku današnjeg dana moguć je pojačan saobraćaj i nešto veći broj vozila.

U Srbiji je i danas moguć pojačan saobraćaj, a vremenske prilike su nešto povoljnije, mada vozače tokom dana mogu pratiti povremeno mokri kolovozi, saopštio je AMSS.

Mnogi su iskoristili prethodni dan da otputuju negde sa prvomajske praznike, međutim i u toku današnjeg dana moguć je pojačan saobraćaj i nešto veći broj vozila, pre svega na autoputevima, kao i na svim putevima koji vode ka turističkim mestima i vikend naseljima i izletištima.

Trenutno se za naplatu putarine čeka od 5-10 minuta.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Savetuje se vozačima da ukoliko dođe do dužih čekanja, koriste manje opterećene i alternativne granične prelaze kao što su Šid i Bačka Palanka sa Hrvatskom, Kelebiju i Bački Breg sa Mađarskom, a u vremenu od 7 do 19 časova otvoreni su i Horgoš II, Bački Vinogradi, Bajmok i Ðala.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan