Vreme danas: Suvo i malo hladnije, u NS najviša dnevna 12°C

Vreme danas: Suvo i malo hladnije, u NS najviša dnevna 12°C

U Srbiji će u subotu 2. marta biti malo svežije s kišom pre podne u zapadnim, centralnim i južnim predelima, a na planinama slab sneg. Na severu suvo.

Vetar slab do umeren severni i severozapadni, u Timočkoj Krajini pojačan. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 1, a maksimalna 12 stepeni.

VOJVODINA: Malo svežije i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 3, a maksimalna 13 stepeni.

NOVI SAD: Suvo i malo svežije uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar umeren severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 5, a maksimalna 12 stepeni.

NAREDNIH DANA: U nedelju suvo uz sunčane periode. U ponedeljak znatno toplije, a u utorak prolazna kiša i malo svežije. U sredu ponovo sunčanije i toplije, a između četvrtka i petka je moguća prolazna kiša.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Relativno nepovoljna biometeorološka situacija izazvaće uobičajene tegobe kod većine hronično obolelih. Oprez se savetuje reumatičarima, srčanim i cerebrovaskularnim bolesnicima. Neraspoloženje i smanjenje radne sposobnosti su moguće meteoropatske reakcije.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan