VUČEVIĆ: Grad ne bi dozvolio da bilo ko bude ugrožen gradnjom "Promenade"

VUČEVIĆ: Grad ne bi dozvolio da bilo ko bude ugrožen gradnjom "Promenade"

Nakon informacija da se, zbog nepoštovanja projekta izgradnje tržnog centra "Promenada", pojavio problem s podzemnim vodama koji može dovesti do nesagledivih posledica po komunalnu infrastrukturu, Gradonačelnik Novog Sada izjavio je da se proveravaju činjenice i da će biti urađena vanredna inspekcijska kontrola.

- Niko ne može da radi mimo zakona. I apsolutno će sve biti urađeno u skladu s propisima, uz konsultaciju sa stručnjacima. Niko nije ugrožen, niti bi to Grad ikad uradio ili dozvolio – istakao je Miloš Vučević.

On je rekao da se izmišljotine raznih političkih grupacija koje su se nadnadno uključile u raspravu o toj temi i koje misle da će se "ogrebati" za neki politički poen, mogu okarakterisati kao besmislene, nekorektne prema građanima i našem gradu, prenosi "Dnevnik".

Liga socijaldemokrata Vojvodine saopštila je u petak da, po informacijama kojima raspolaže, investitori nisu poštovali projekat izgradnje objekta budućeg tržnog centra i nisu na odgovarajući način rešili problem podzemnih voda.

 

Oceni vest:
1
4

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

horoskop sahrane novi sad bez struje novosadska policija klinika za ginekologiju i akušerstvo raspored sahrana i ispraćaja JGSP "Novi Sad" elektrovojvodina jkp lisje isključenje vode izmena trase autobusa Isključenje struje servisne informacije izmena režima saobraćaja novosadsko porodilište bez vode raspored sahrana novi sad intervju Dan oslobođenja Novog Sada u Drugom svetskom ratu isključenja struje servisne informacije novi sad gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević mural bebe novorođenčad JKP Vodovod i kanalizacija betanija klisa jkp novosadska toplana novosađani