VUČEVIĆ: Ne mogu da zamislim Exit van Novog Sada

VUČEVIĆ: Ne mogu da zamislim Exit van Novog Sada

Gradonačelnik Novog Sada najavio je da će razgovarati s organizatorima Exita jer ima najava da bi taj muzički festival mogao da napusti Novi Sad što je ocenio kao "nezamislivo".

Zagrebački "Jutarnji list" je pozivajući se na neimenovani izvor, danas objavio da bi Exit mogao da se preseli u Umag u Hrvatskoj ili u Budvu u Crnoj Gori o čemu je naš portal prvi izvestio. Iz novosadskog festivala su navodno indirektno potvrdili da bi to moglo da bude jer su nezadovoljni što im država nije pomogla iako su zbog odlaganja ovogodišnjeg festivala pretrpeli štetu od oko milion evra, prenosi N1.

Pa, gde će Dušan Kovačević da ide iz Novog Sada, ne mogu to da prihvatim. Gde imaju bolje od Tvrđave i Dunava. Ne mogu da zamislim Exit van Novog Sada, to je za mene nezamislivo. Cenim jako Umag i to sve, ali kako bih rekao imaju ATP turnir, a Exit je naš. Prijatelji u Budvi imaju plaže, Exit je naš opet. Neka prave Sea Dance, što je opet derivat Exita. Zamoliću Exit da i ne razmišlja o odlasku iz Novog Sada −  rekao je gradonačelnik Miloš Vučević.

Oceni vest:
4
3

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Milan

  pre 378 dana i 22 sata

  Ostaće Egzit u Novom Sadu i dogodiće se sve što sudbinski mora da se dogodi.

  Oceni komentar:
  4
  2
 • Vasa Ladacki

  pre 378 dana i 12 sati

  Leglo narkomanije i pranja novca...daj Boze da ode da se naspavamo ko ljudi...

  Oceni komentar:
  4
  6
 • milica

  pre 378 dana i 10 sati

  Jaaaav, rasplaka me gradonačelnik... pored borbe za Novi sad na vodi on stiže da misli i o EXIT-u?? Pa šta će EXIT Novom Sadu, kad ima Galens, imaće Novi Sad u vodi, ima SNS-ovce, a neće imati... pa neće imati dušu, neće imati ništa.

  Oceni komentar:
  1
  3
 • Radmila Savic

  pre 378 dana i 4 sata

  Ne mozemo da izgubimo festival koji traje 20 godina. I nje fer da ljude koji su toliko radili na tome da to bude jedan prepoznatljiv brand ove zemlje i ako svi vi koji to toliko kritikujete mislte da je lako onda dragi moji zavrnite rukave pa odradite nesto slicno. I omogucite da to traje vec 20 godina, i da bude toliko prepoznatljivo a da su ljudi culi za to i van Detelinare a ne ceo svet. Ruzno je prozivati sve te ljude koji su ulozili svoj trud i kreativnost a posebno iritira cinjenica sto navodno Exit otima pare i eto bogate se... smesno. Naravno da ako nesto ima tako jak i pozitivan image i siri uticaj i van ove nase zemlje svaka iole ozbiljna drzava bi stala iza toga. Pa i zato dajem svoj glas za Exit u Srbiji.

  Oceni komentar:
  1
  2
 • Dragan NS

  pre 378 dana i 4 sata

  Ispade da je Exit poduznica kartela koji pere novac i sluzi kao baza za Juznoamericke vucibatine sto valjaju oruzije i drogu. Neverovatno. Ono sto je simbol i jedan festival po kome nas prepoznaju mi ovde satiremo ruznim i jadnim komentarima. Pa sta treba da radi jedna Nemacka oko Oktobarfesta, da ga otera u Tunguziju jer eto sta ce nam festival i sta ce nam turiza i promocija. Kratka pamet i glupost obucena u mrznju je tako tipicna. I Exit je jedan dobar i kvalitetan festival koji je ucinio da ono sto imamo preskoci granice ove nase Srbije i donese nam pozitivne talase o onama kao narodu koji eto ima i jedan takav Festival a posebno da ucini da Novi Sad bude centar tog desavanja u Evropi. Malo li je? Keve ti!

  Oceni komentar:
  1
  1
 • Nikad član nijedne srpske partije

  pre 378 dana i 3 sata

  Cure im bale sa usta, pri pomisli na dva miliona evra zarade po Egzitu.
  Pritom, zaboravljaju da je novac na vagi koja ima dva tasa. I zabole ih šta je na drugom tasu.
  Doći će vreme zbog takvih, da zakuka Novi Sad.

  Oceni komentar:
  1
  2
 • Nikad član nijedne srpske partije

  pre 378 dana i 3 sata

  Čudo jedno, da gradonačelnik prenebregava demokratiju, i da ne pita građane Novog Sada šta misle o izmeštanju Egzita? Taki lojalan partiji čo'ek, pa jo i dipl. pravnik?

  Oceni komentar:
  0
  3