VUČEVIĆ O KOALICIONIM PARTNERIMA: Dali smo im više nego što zaslužuju

VUČEVIĆ O KOALICIONIM PARTNERIMA: Dali smo im više nego što zaslužuju

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević rekao je da se Srpska napredna stranka (SNS) trudila da bude "dobar koalicioni partner sa svima".

On je naveo je da je vladajuća stranka koalicionim parterima dala i više nego što zaslužuju. U intervjuu za Blic, upitan koliko je stabilna koalicija sa Socijalističkom partijom Srbije, rekao je da nema dilemu da će se, prvi put kada bude mogla da se napravi većina na drugoj strani, "svi udružiti da pobede SNS".

Mi smo se kao koalicioni partneri trudili da budemo dobri sa svima, dali smo im više nego što zaslužuju, pokazali smo dobru volju i da razumemo da je potreban širi društveni konsenzus oko najvažnijih tema. Nemam dilemu, prvi put kada bude mogla da se napravi većina na drugoj strani, svi će se udružiti da pobede SNS – rekao je Vučević, a prenosi N1.

Upitan da li postoji mogućnost da SNS sama napravi vlast ili sa nekim drugim, rekao je da su oni uvek za razgovore, ali da prvo žele da vide izborne rezulatate i ko će kako proći.

Ne isključujemo mogućnost neke koalicije, ali ih ne pravimo a priori. Dogovaraćemo se – rekao je gradonačelnik Novog Sada i potpredsednik SNS-a.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan