Vučević otvorio multidisciplinarni kongres "Ishrana budućnosti"

Vučević otvorio multidisciplinarni kongres "Ishrana budućnosti"

Skup promoviše rad na ličnom razvoju, zdravu ishranu, fizičku aktivnost, pravilan odnos prema prirodnoj i društvenoj sredini...

U Novom Sadu je u subotu, 20. oktobra, počeo sa radom osmi multidisciplinarni kongres sa međunarodnim učešćem ''Ishrana budućnosti', a otvaranju je prisustvovao i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Prisutne je u ime organizatora  pozdravila Ivana Vujasin, i tom prilikom je istaknuto da je tokom proteklih sedam manifestacija prezentovano više od 500 naučnih radova, održano više od 800 predavanja, i da ih je posetilo preko 50 000 ljudi.

- Ovaj događaj je posebno važan u kontekstu razvoja kongresnog turizma. Novi Sad ima stalnu progresiju broja domaćih i stranih turista, a kada je reč o daljem unapređivanju na tom polju, poseban akcenat je stavljen baš na kongresni turizam. Ovaj kongres takođe napreduje iz godine u godinu, teme kojima se bave su lični napredak, odnos prema svom okruženju, što je interesantno i korisno. Drago mi je što ljudi koji imaju ideje uspevaju da ih realizuju, a Grad je tu da ih podrži – naglasio je Vučević.


Tokom dvodnevnog programa ove godine učesnicima će se obratiti 101 predavač kako iz naše zemlje, tako i iz inostranstva. Manifestacija se bavi sveobuhvatnim temama o zdravom načinu življenja, a ima multidisciplinarni karakter.

Učesnici su različitog akademskog obrazovanja, vrsni praktičari, i predstavljaju različite ideje, koje vode ka zdravijem i kvalitetnijem životu, navodi se u saopštenju.

Kongres organizuje Društvo za populacionu politiku ''Breg''.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

bez vode raspored sahrana i ispraćaja bez struje astrologija dnevni horoskop zagađenje vazduha horoskop bebe isključenja struje isključenja sahrane novi sad javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija RHMZ magla betanija isključenje vode raspored sahrana novi sad zodijak Elektrodistribucija Novi Sad servisne informacije novi sad novorođenčad horoskopski znaci zagađenje novosadsko porodilište skupština grada novog sada Isključenje struje jkp lisje JKP Vodovod i kanalizacija elektrovojvodina klinika za ginekologiju i akušerstvo