Vučević prihvatio poziv navijača FK Vojvodine da se uključi u rešavanje krize

Vučević prihvatio poziv navijača FK Vojvodine da se uključi u rešavanje krize

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je da će prihvatiti poziv iz skupštine FК "Vojvodine" da se uključi u rešavanje krize posle niza loših rezultata.

On je istakao da je zahvalan navijačima na apelu i da ga je doživeo pozitivno, te da veruje da će se i ostali članovi skupštine priključiti, javlja Dnevnik.rs.

- Potrudiću se da uključimo sve one koji vole FК Vojvodinu i one kojima je Novi Sad u srcu kako bi smo se ujedinili oko zajedničkog cilja – da se Vojvodina vrati na staze uspeha i pobeda, a ne poraza. Zamoliću sve da ne gledaju samo sebe, ostave sujetu po strani i da probamo da izaberemo najbolje rukovodstvo koje će voditi klub i koje će pre svega omogućiti sportskom sektoru da pripremi tim za sledeću sezonu – kazao je Vučević.

On je rekao da je sadašnja uprava izgubila legitimitet zbog loših sportskih rezultata i pojasnio da nije u pitanju njihova subjektivna odgovornost, već objektivna, jer, kako je kazao Vučević, "ako nemate rezultate morate da snosite odgovornost za to".

- Nadam se da će se svi okupiti oko plana da se izabere najbolja uprava i da naparavimo dobru atmosferu, a ne atmosferu svađanja, što je pogubno po igrače, tim i rezultate – istakao je gradonačelnik i dodao da je posebno zabrinut da FК Vojvodina ne izgubi omladinsku školu koja je rasadnik talenata, a po čemu je ovaj novosadski klub možda bio prepoznatljiviji od Crvene zvezde ili Partizana.

Vučević je apelovao na sve koji su u Skupštini da razgovaraju, a Grad će, s druge strane, pomoći koliko može. Prema njegovim rečima Grad već pomaže finansijski, obezbeđuje se projekat za kompletnu rekonstrukciju stadiona "Кarađorđe". Osim toga Fudbalski savez Srbije spreman je da plati čitavu rekonstrukciju trave na stadionu, odnosno postavljanje nove podloge, objavio je Dnevnik.rs.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan